Το GNTM επιστρέφει και η Βίκυ Καγιά κλέβει τις εντυπώσεις

GNTM

Μια ισχυρή πρώτη γεύση από όσα θα δούμε στο GNTM!

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται το GNTM για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον πέμπτο του κύκλο μέσα από το νέο πρόγραμμα του STAR. Σε αυτόν, βεβαίως, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Βίκυ Καγιά που επανέρχεται στη θέση της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα για το ριάλιτι μόδας του STAR.

Σε αυτό το νέο κύκλο το GNTM θα είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών,  που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης, κυκλοφόρησε στο πρόγραμμα του STAR το πρώτο τρέιλερ για το νέο κύκλο.

To trailer «φωτιά» δίνει μια δυνατή γεύση από όσα θα απολαύσουμε μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros , τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα και φυσικά τα κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!