«Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια, δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή η κοπέλα»

GNTM

"Θα περπατήσω στις πασαρέλες του Βαλεντίνο. Νομίζω ότι όλες που πέρασαν από το GNTM αυτό ήθελαν. Τώρα, μερικές ήθελαν να γίνουν και σερβιτόρες στη Μύκονο, όπως η Παρασκευή".

Η Μέγκι Ντρίο συνάντησε τους δημοσιογράφους και τι δεν είπε! Μετρήστε ατάκες, μπηχτές και μαχαιρώματα…

«Θα περπατήσω στις πασαρέλες του Βαλεντίνο. Νομίζω ότι όλες που πέρασαν από το GNTM αυτό ήθελαν. Τώρα, μερικές ήθελαν να γίνουν και σερβιτόρες στη Μύκονο, όπως η Παρασκευή. Έμεινα συγκλονισμένη. Υποτίθεται ήταν και το φαβορί του Elite στο Λονδίνο. Elite στο Λονδίνο πού είσαι; Η συγκεκριμένη μάλλον δεν το ήθελε.

Έχω δεχτεί πρόταση πολύ ισχυρή από ένα ριάλιτι. Δεν θα πω ποιο είναι το ριάλιτι, το βλέπουμε πάντως και δεν είναι το GNTM. Μπορεί να είναι και το Big Brother.

Δέχτηκα μια live ρατσιστική επίθεση σήμερα για την χώρα μου την Αλβανία. Ήρθε μια γυναίκα 60 χρονών και μου λέει έτσι παρκάρετε στη χώρα σας, πήγαινε πίσω στη χώρα σου», αποκάλυψε η Μέγκι Ντρίο.

«Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια. Δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή η κοπέλα η καινούρια, η αντικαταστάτρια. Η Βίκυ Καγιά θα είναι βέβαια στο DWTS, θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτό. Έχω κάνει μια μικρή επαφή», είπε η Μέγκι Ντρίο.