Το “φλΕΡΤ” στα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας σειράς της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Τι χρειάζεται μια καλή κωμωδία; Καλούς ηθοποιούς, έξυπνο σενάριο, ευρηματική σκηνοθεσία.

Η νέα σειρά της ΕΡΤ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο κατά κοινή ομολογία των συντελεστών της φαίνεται πως πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Η εκπομπή «φλΕΡΤ» μπήκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης της σειράς, μίλησε με ηθοποιούς και κατέγραψε τις εντυπώσεις από την συνεργασία τους.

«Είναι μια εξαιρετική σειρά. Νομίζω πως θα την αγαπήσει πολύ ο κόσμος» είπε η Πηνελόπη Πλάκα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα την αγαπήσει πολύ ο κόσμος διότι «έχει ένα υπέροχο σενάριο, έναν υπέροχο σκηνοθέτη και ένα πολύ καλό καστ».

Την ίδια εκτίμηση έχει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που όπως είπε το κοινό που βλέπει πλέον φανατικά την ΕΡΤ θα  την αγαπήσει.

Όσο για την Νικολέττα Βλαβιανού δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευθεί εξιστορώντας τον διάλογο που είχε με έναν αστυνομικό: «Με ρώτησε τι θα κάνω φέτος το χειμώνα και του απάντησα “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Νόμιζε ότι του έκανα πλάκα».

Για τη σειρά μίλησε στην κάμερα του “φλΕΡΤ” και η Διευθύντρια Μarketing της ΕΡΤ Αθηνά Γιόγιακα: «Κάθε καλοκαίρι πάμε στο χωριό μας, φέτος με τη βοήθεια της ΕΡΤ θα πάμε και το φθινόπωρο. Ο Πλάτανος το χωριό της ΕΡΤ θα γίνει το χωριό μας, με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών», είπε και έδωσε πληροφορίες και για το που γίνονται τα γυρίσματα: «Στα γραφικά Καλάβρυτα, στη λίμνη Ζαχλωρού και στο φαράγγι του Βουραϊκού ξεκινά η ιστορία μας».