Το «Dancing with the stars» έσπασε όλα τα ρεκόρ

Διαβάστε: τι κατέγραψαν οι δείκτες της AGB.

Η Ελεονώρα ήταν εμφανώς στεναχωρημένη για την αποχώρησή της. Και δικαιολογημένα αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής της απέδειξε ότι προπονήθηκε σκληρά και μάλιστα στο προηγούμενο live είχε καταφέρει να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία (40 βαθμούς) από την κριτική επιτροπή.
 
Στεναχωρημένος και ο χορογράφος της Ηλίας Λαδάς που αν κι είναι από τους καλύτερους του είδους του, είναι η δεύτερη φορά που δεν καταφέρνει να κερδίσει το talent show.
 
Ωστόσο το «Dancing with the stars» χτύπησε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το talent show του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 39,5 στο γενικό σύνολο ενώ το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης που σημείωσε είναι 50,9, αποδεικνύοντας ότι έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Και για να λέμε την αλήθεια… το αξίζει αφού είναι ένα καλοστημένο show που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο δίνει και μία… γκλαμουριά στο τηλεοπτικό τοπίο που την έχουμε ανάγκη για να ξεχαστούμε.
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, εκτός από το ρεκόρ τηλεθέασης που έκανε το «Dancing with the stars», έσπασε και το ρεκόρ συμμετοχής και στην ψηφοφορία. Τα τηλεφωνήματα και τα sms υποστήριξης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο live και συγκεντρώθηκαν ακόμα περισσότερα χρήματα για το φιλανθρωπικό σκοπό του «Make A Wish» Ελλάδας και Κύπρου.
 
Από τα πιο ωραία αποσπάσματα του «Dancing with the stars» ήταν τα δύο τσα-τσα- challenge με τις δύο ομάδες των διαγωνιζόμενων να βάζουν τα δυνατά τους, αλλά να προσφέρουν ένα ευχάριστο θέαμα, με αποτέλεσμα να περνούν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα.
 
Εντυπωσιακή και η εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου που φόρεσε ξανά τα παπούτσια χορού και βρέθηκε στην πίστα του «Dancing with the stars». Αν κι η παρουσιάστρια είπε ότι δεν είχε ασχοληθεί από πέρυσι με το χορό φαίνεται ότι… έλιωσε πάλι στις πρόβες αφού με τον παρτενέρ της Βαγγέλη Χολεύα εκτέλεσαν ένα πολύ καλό χορευτικό.
 
Από τις εκπλήξεις της βραδιάς κι η εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια που ήταν… η Ζέτα Μακρυπούλια που ξέραμε. Η παρουσιάστρια που συνηθίζει στα live να εμφανίζεται με διαφορετικό κάθε φορά στιλ δημιουργώντας αρκετά σχόλια, χθες εμφανίστηκε χωρίς τίποτα ιδιαίτερο με αποτέλεσμα… να κάνει τη διαφορά.
 
Οι εναπομείναντες stars, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Ηλιάδη, Κώστας Μαρτάκης, Νάντια Μπουλέ, Τρύφωνας Σαμαράς, θα διαγωνιστούν ξανά αυτήν την Πέμπτη 2 Ιουνίου σε ένα έκτακτο live από το οποίο θα αποχωρήσουν δύο ζευγάρια.
 
Γρηγόρης Μελάς