Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Μια γιορτή για τα παιδιά με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα και υλικά (ρουχισμός, τρόφιμα, παιχνίδια, σχολική ύλη κλπ) για τις δράσεις του συλλόγου.

 Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου (12:00 – 13:45), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» διοργανώνουν μία γιορτή για τα παιδιά. Στόχος να συγκεντρωθούν χρήματα και υλικά (ρουχισμός, τρόφιμα, παιχνίδια, σχολική ύλη κλπ) για τις δράσεις του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα υποδεχθεί στο πλατό της εκπομπής ξεχωριστούς καλεσμένους, ανθρώπους, που δέχθηκαν την πολύτιμη βοήθεια του συλλόγου στις πιο δύσκολες στιγμές τους, και θα καταθέσουν τις συγκινητικές τους ιστορίες.

Στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος θα αναφερθεί στην 20ετη κοινωνική και ανθρωπιστική δράση του συλλόγου, που για να συνεχίσει το έργο του χρειάζεται την πολύτιμη στήριξη όλων μας.

Επίσης, οι δημοσιογράφοι του Star, Μάρα Ζαχαρέα, Παναγιώτης Στάθης, ο Κώστας Βουτσάς με τη σύντροφό του Αλίκη Κατσαβού, οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Άρης Πλασκασοβίτης και οι τραγουδιστές Σοφία Βόσσου, Ραλλία Χρηστίδου, Νικόλας Καραγκιαούρης, Μαυρίκος Μαυρικίου, που θα τραγουδήσουν ζωντανά με τον Στέφανο Κόκκαλη να τους συνοδεύει στο πιάνο.