To Big Brother 2 επιστρέφει… αλλαγμένο πολύ

Big Brother

Το σχέδιο που έχει ο ΣΚΑΪ για την επιστροφή του Big Brother!

Μπορεί πριν λίγους μήνες να ολοκλήρωσε τον κύκλο του, το Big Brother όμως αναμένεται σύντομα να επανέλθει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδελφός θα… είναι και πάλι εδώ και το σπίτι του θα γεμίσει με φιλόδοξους νέους που θα θελήσουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στον εγκλεισμό και τη συμβίωση μαζί με άλλος. Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργου στο OPEN, μάλιστα, ενημερωθήκαμε για τις αλλαγές που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Δεν θα είναι ούτε η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση αλλά ούτε και ο Χάρης Βαρθακούρης» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου. «Αυτό που έμαθα χθες είναι πως θέλουν ένα δίδυμο! Δεν θα πω το ονοματεπώνυμο τους αλλά θα πω ότι αυτό που έχει γίνει προς το παρόν είναι να στέλνουν μηνύματα σε αυτό το ζευγάρι. Και στον άνδρα και στη γυναίκα».

Συνεχίζοντας, μάλιστα, το ρεπορτάζ η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» πρόδωσε πως πρόκειται για ζευγάρι και στη ζωή!

«Είναι παντρεμένοι, έχουν παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κάνουν χρόνια τηλεοπτικές εκπομπές μαζί αλλά έχουν κάνει και πράγματα ξεχωριστά ο καθένας τους. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται αλλού» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.