Το απίθανο περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης – «Μου άφησε το μωρό χεσ…νο στο πλατό κι έφυγε»

Γιώργος Παπαδάκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ένα απίθανο περιστατικό από την εποχή που δούλευε στην ΕΡΤ αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Όπως εξήγησε ο γνωστός παρουσιαστής, το 1986 που έκανε την εκπομπή “3 στον αέρα”, ένας αγανακτισμένος πατέρας μπήκε στο πλατό μαζί με το μόλις λίγων μηνών μωρό του, το οποίο άφησε στο τραπέζι κι έφυγε.

«Θέλω να σου πω ένα περιστατικό από το “3 στον αέρα”. Κάνουμε την εκπομπή κανονικά και ξαφνικά μπαίνει ένας κύριος με ένα μωρό και μου λέει “κύριε μου, αυτό το παιδί πώς θα το μεγαλώσω; Δεν έχω τη δυνατότητα” και μου αφήνει το μωρό και φεύγει τρέχοντας. Και μένω με ένα μωρό, το οποίο ήταν και χεσ…νο και να κλαίει…

Αυτό έγινε το 1986, σήμερα το παιδί θα είναι 34 χρονών. Εγκαταλελειμμένο, χεσ…νο κι εγώ αποσβολωμένος. Σταματήσαμε την εκπομπή και ψάχναμε να βρούμε που είναι ο πατέρας του. Εγώ νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα. Αυτός ήταν ένας τηλεθεατής που αποφάσισε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο επειδή δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί του. Τον βρήκαμε μετά και τον βοηθήσαμε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.