Το απίθανο περιστατικό με την Έφη Αλεβίζου σε δελτίο του Alpha – «Ευτυχώς δεν το κατέγραψε η κάμερα»

Έφη Αλεβίζου

Δείτε όλα όσα είπε η Έφη Αλεβίζου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στην εκπομπή “Pop Up” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η Έφη Αλεβίζου, η οποία αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια που έλεγε το δελτίο ειδήσεων.

«Δεν σκεφτόμουν τα δελτία ειδήσεων, σκεφτόμουν τη δημοσιογραφία. Πριν γίνω δημοσιογράφος ήμουν καθηγήτρια αγγλικών σε παιδάκια. Έστειλα βιογραφικό στον Alpha και με φώναξε για δοκιμαστικό ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ξεκίνησα να δουλεύω κατευθείαν στα δελτία, δεν πέρασα από κάτι άλλο.

Το καλοκαίρι έλεγα δελτίο, τα ελληνοτουρκικά στο… κόκκινο με το Oruc Reis να πηγαίνει πάνω κάτω στο Αιγαίο και είχα σύνδεση με έναν διεθνολόγο. Και ξαφνικά ακούω ένα… νιάου νιάου και είναι ένα γατάκι που με κάποιο τρόπο έχει μπει στο στούντιο και έχει βγάλει το κεφάλι και κοιτάει προς τα πάνω, ευτυχώς δεν το κατέγραψε η κάμερα, σαν να θέλει να ακούσει τι θα πει ο διεθνολόγος.

Η κόρη μου με έβλεπε στην τηλεόραση και δεν καταλάβαινε γιατί είμαι εκεί. Εκτός τηλεόρασης είμαι φυσιολογική, θέλω να ζω πιο βαρετά. Με την κόρη μου είμαι αυστηρή, αλλά την επόμενη στιγμή το ξεχνάω. Η κόρη μου χαιρετάει όποιον με αναγνωρίζει στο δρόμο. Έχω βιώσει ανταγωνισμό στη δουλειά μου. Είμαι χαμηλών τόνων, δεν προκαλώ, είμαι τυπική στη δουλειά μου», είπε η Έφη Αλεβίζου.