«Το Αχ»: H Billie Isak παρουσιάζει το νέο της single

Billie Isak

Το ιδιαίτερο music video αναδεικνύει τη δύναμη του έρωτα και της ελπίδας, που είναι η κινητήριος δύναμη του ανθρώπου.

Η Billie Isak παρουσιάζει «Το Αχ», το νέο της single, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα με τη «μαγευτική» χροιά και το ροκ look, που έγινε ευρύτερα γνωστή από το «The Voice» όπου έφτασε έως τον ημιτελικό, ερμηνεύει ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε μουσική και στίχους της ίδιας.

«Το Αχ», το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το κόσμο μέσα από τα social media όπου έχει γίνει viral, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, μέσα από το οποίο η Billie Isak «μιλάει» για θέματα που όλοι βιώνουμε και μας απασχολούν.

Το ιδιαίτερο music video της πρώτης κυκλοφορίας της Billie Isak αναδεικνύει τη δύναμη του έρωτα και της ελπίδας, που είναι η κινητήριος δύναμη του ανθρώπου.

Μέσα από το video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas και έχοντας ως συμπρωταγωνιστές τον Βαγγέλ η Νάκη, την Φώτη Boecherer και την Panathema_se (Ειρήνη Αντωνοπούλου), τρεις από τους πιο δημοφιλείς Instagrammers και TikTokers, η Billie Isak δείχνει πως η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει και να νικήσει κάθε εμπόδιο και, παράλληλα, στέλνει ένα μήνυμα για τον τερματισμό των ένοπλων συγκρούσεων.