Τιτίκα Στασινοπούλου: «Δεν μου άρεσε η στάση ζωής του Στάθη Ψάλτη»

Τιτίκα Στασινοπούλου

"Είχαμε συνεργαστεί με τον Στάθη Ψάλτη σε έναν θίασο. Εάν το ήξερα από πριν θα έλεγα «όχι» στη δουλειά" δήλωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου αποκάλυψε στο Mega Καλημέρα πως δεν ένιωσε ποτέ της όμορφη, ενώ εκείνο που την ξενερώνει είναι όταν ο άνδρας είναι πιο νάρκισσος από τη γυναίκα.

«Μετανιώνω που δεν έκανα δεύτερο παιδί. Αισθανόμουν ότι «πρόδιδα» το ένα μου παιδί, λόγω των υποχρεώσεων», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της:

«Δεν με ενδιέφερε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, άλλος Γιώργος Παπαζήσης δεν κυκλοφορεί. Ο άνδρας μου ήταν ένα «σπάνιο ανδρικό είδος», δεν κυκλοφορεί το «είδος». Δεν μου λείπει απλώς ο άνδρας μου, μου λείπει πάρα πολύ», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Στάθη Ψάλτη:

«Δεν μου άρεσε η στάση ζωής του Στάθη Ψάλτη. Είχαμε συνεργαστεί με τον Στάθη Ψάλτη σε έναν θίασο. Εάν το ήξερα από πριν θα έλεγα «όχι» στη δουλειά».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε πως είναι κάτι καινούριο στον ορίζοντα και τον προτιμά από τα παλιά.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε:

«Όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο είπα «τώρα, τι κάνουμε;» και την αγωνία να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν», δήλωσε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει περάσει ερωτικές απογοητεύσεις και έχει βιώσει την απιστία, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο της πεθεράς.

«Είμαι τέλεια ως πεθερά. Αγαπώ τη νύφη μου σαν να είναι κόρη μου. Ως πεθερά δεν μπορούσα να ελέγξω την γυναίκα που αγάπησε το παιδί μου. Εκείνος αποφασίζει», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Θεωρώ ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μία δυστυχισμένη γυναίκα, μεγάλωσε με πολύ πίκρα στην καρδιά. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγαπούσε φανατικά την Αλίκη, εκείνη δεν τον αγαπούσε όσο εκείνος», είπε.