Τιτίκα Σαριγκούλη: Τα πολιτικά της φρονήματα και ο αναγκαστικός γάμος

Τιτίκα Σαριγκούλη

Ποια η σχέση της με τους άνδρες; Μέχρι που έφταναν τα... κυβικά της; Την φλέρταραν ή την φοβόντουσαν;

Καταιγιστική, χειμμαρώδης και με… βιτριολικό χιούμορ! Η Τιτίκα Σαριγκούλη είναι μια γνήσια Σμυρνιά που δεν μασάει τα λόγια της και λέει τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος! Η ηθοποιός μίλησε στον Κεν Αλεξανδράτο και στο Celebrity Life Game και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της για πρώτη φορά σε μια συνέντευξη που καθηλώνει.

Γιατί την βάφτισαν Τιτίκα; Τι σημαίνει το όνομα της και ποια η σχέση της με τους «Άθλιους» του Βικτωρος Ουγκό; Τι τελεσίγραφο έδωσε ο αδερφός της στους γονείς του και αφορούσε την ίδια όταν εκείνη ήταν μωρό; Η Τιτίκα Σαριγκούλη μίλησε για πρώτη φορά και για τον τρόπο με τον οποίο η υποκριτική μπήκε στη ζωή της. Πως κατέληξε να γίνει ηθοποιός και γιατί εγκατέλειψε τον μεγάλο της… έρωτα, την αρχαιολογία; Γιατί την είχαν διώξει από όλα τα σχολεία; Τι έκανε και δεν την… άντεχαν; Μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για την μονοκατοικία που μένει και εκμυστηρεύεται ότι δεν έχει τηλεόραση ενώ αποκαλύπτει και γιατί δεν θέλει να αποκτήσει.

Ποια η σχέση της με τους άνδρες; Μέχρι που έφταναν τα… κυβικά της; Την φλέρταραν ή την φοβόντουσαν; Η Τιτίκα Σαριγκούλη θυμάται και τον σύζυγο και προβαίνει σε μια ανατρεπτική εξομολόγηση γι’αυτόν. Ξεκαθαρίζει πως ο γάμος της ήταν αναγκαίος! Από τι ήθελε να γλιτώσει και παντρεύτηκε;

Φυσικά ένα άτομο όπως η Τιτίκα Σαριγκούλη, η οποία είναι βαθύτατα πολιτικοποιημένη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολιτική σκηνή της χώρας. Η εκρηκτική ηθοποιός θυμάται και την συνεργασία της με την Άννα Βίσση και αποκαλύπτει ποια γεύση της άφησε αυτή τους η γνωριμία.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…