Της Κούλας χθες στην Αννίτα! Ο νεκροθάφτης σύζυγος πήγε να… πάρει μέτρα στη γυναίκα του on air

Βίντεο: Σπαρταριστά στιγμιότυπα της χθεσινής εκπομπής "Είσοδος ελεύθερη"

Τα δύο ζευγάρια που έχουν γίνει διάσημα πια μέσα από την εκπομπή, η Κούλα και ο Γιάννης αλλά και η… «αντιπρόσωπος» με τον νεκροθάφτη σύζυγό της, απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι… ποτέ θα δεν τα έχεις δει όλα στην ελληνική τηλεόραση.

Σύντομη περιγραφή για όσους δε γνωρίζουν: Ο Γιάννης και η Κούλα, που τραγουδούν και το γνωστό hit «Αχ Κούλα» , τσακώθηκαν και χώρισαν on air στην εκπομπή της Αννίτας. Στη συνέχεια ο Γιάννης, τα έφτιαξε με μια άλλη γυναίκα που γνώρισε στο στούντιο της εκπομπής! Η κυρία είχε πάει στην Αννίτα για να παραπονεθεί για δικό της θέμα: Τον νεκροθάφτη σύζυγό της. Τον… «αντιπρόσωπο» όπως τον αποκαλούσε, εννοώντας »διπρόσωπο». Από εκεί βγήκε και το παρατσούκλι της. Η… αντιπρόσωπος όπως τη φωνάζει η Αννίτα.

Χθες λοιπόν, είχαμε ραγδαίες εξελίξεις στην εκπομπή αφού ο νεκροθάφτης σύζυγος πήγε στο στούντιο για να πάρει live τα μέτρα, στη γυναίκα του. Εκείνη έβγαλε το παπούτσι της και απειλούσε να του το πετάξει… Μετά είπε ότι θέλει να τον χωρίσει.

Την ίδια ώρα Κούλα και Γιάννης, δήλωναν ότι θέλουν κι εκείνοι διαζύγιο, μέχρι τη στιγμή που άρχισε να παίζει το τραγούδι τους στον αέρα. «Αχ Κούλα, αχ Γιάννη…» και το ζευγάρι βρέθηκε ξαφνικά αγκαλιασμένο σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Αυτά είδε η «αντιπρόσωπος» και απογοητεύτηκε γιατί θυμίζουμε, ότι το τελευταίο διάστημα τα είχε φτιάξει με τον Γιάννη της Κούλας.

Αποφάσισε λοιπόν να δώσει κι εκείνη μια ευκαιρία στο νεκροθάφτη σύζυγό της και… το τηλεοπτικό κοινό, βρέθηκε για ακόμα μια φορά να κρατάει το στομάχι του απ’ τα γέλια.

Δείτε αποσπάσματα από τη χθεσινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια: