Της κάνει πρόταση γάμου στο 5Χ5 – Κερδίζει στην αγάπη, θα κερδίσει και στο παιχνίδι;

Μάρκος Σεφερλής

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού με τον Μάρκο Σεφερλή! Πώς εξελίσσεται η πρόταση γάμου και τι θα συμβεί στο τέλος με τα 15.000 ευρώ;

Η οικογένεια Μαλαμούση είναι από τον Βόλο. Η αρχηγός Στέλλα, είναι 7 μηνών έγκυος, κυοφορεί αγοράκι και είναι αεικίνητη. Εργάζεται σε κινηματογράφο στον Βόλο και έφερε μαζί της για γούρι στο πλατό ένα μικρό, γυάλινο, ελεφαντάκι.

Ο Δημήτρης, είναι γυμναστής, αλλά ασχολείται με κουφώματα και του αρέσει να κάνει λογοπαίγνια.

Η Μαρία, είναι αισθητικός -αλλά άνεργη αυτήν την εποχή- και της αρέσει να τραγουδάει στο μπάνιο της… αλλά και στο πλατό του 5Χ5! Ήρθε να παίξει γιατί ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον Μάρκο.

Ο Κώστας (έπαιξε και στους 3 τελικούς με την αδελφή του και αρχηγό Στέλα), είναι εκτελωνιστής και δεν έχει καθόλου υπομονή με τις ουρές και τις αναμονές… Πηγαίνει πρώτος πρωί πρωί στο σούπερ μάρκετ για να μην περιμένει…

Η μαμά Ελευθερία, είναι μια γυναίκα που έχει εργαστεί πολύ στη ζωή της και πλέον έχει εταιρεία καθαρισμού με τον σύζυγό της. Το μωρό της Στέλας είναι το 1ο εγγόνι που περιμένει. Βλέπει φανατικά 5Χ5, γιατί αγαπάει πολύ τον Μάρκο Σεφερλή. Γενικά έχει δώσει πολλές εύστοχες απαντήσεις.

Στο σημερινό επεισόδιο διεκδικούν τα 15.000 ευρώ, ο Δημήτρης σε συνεργασία με την ομάδα του 5Χ5, κάνει on air πρόταση γάμου στην Στέλλα!

Πρωτιά για το «5Χ5» τον Μάιο

Ο Μάιος έκλεισε με πρωτιά και για το «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 17,8%.

Πρωτιά «χτύπησε» και στο σύνολο κοινού, σημειώνοντας 19,1%. Στα ανδρικά κοινά κατέγραψε μερίδιο 22,8%, ενώ και σε  γυναικείο κοινό σημείωσε ποσοστό 22,0%.