Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ήταν ο τρόπος που μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, ήμουν έγκυος 4 μηνών, υπέστην σοκ»

Τίνα Μεσσαροπούλου

"Μου έχει τύχει κι εμένα, που ήταν από λάθος αξιολόγηση της εξέτασης και μου είπαν ότι υπάρχουν αυτές οι πιθανότητες" είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Με αφορμή της εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για την αμνιοπαρακέντηση που έκανε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε στο Happy Day για τη δική της εγκυμοσύνη και το σοκ που υπέστη με ανακοίνωση του γιατρού.

«Η Θάλεια είπε για τους φόβους της όταν της ανακοινώθηκε. Μου έχει συμβεί και εμένα και σου δίνουν κάποιες πιθανότητες. Μου έχει τύχει κι εμένα, που ήταν από λάθος αξιολόγηση της εξέτασης και μου είπαν ότι υπάρχουν αυτές οι πιθανότητες» είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Είπα να προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση και μου είπαν όχι. Ήταν ο τρόπος που μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, που εκείνη την ώρα εγώ έγκυος 4 μηνών, υπέστη σοκ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν μαμάδες ηρωίδες… Δεν έθιξε το θέμα, είπε τα συναισθήματά της καθαρά την ώρα της απόφασης. Υπάρχουν μαμάδες ηρωίδες που παίρνουν την απόφαση να κρατήσουν τέτοια παιδιά» πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου,