Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια υπερτιμημένη παρουσιάστρια»

Τίνα Μεσσαροπούλου

"Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει προσπαθήσει να ξεπλύνει πολλές φορές την φήμη που την ακολουθεί", δηλώνει η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία μεταδίδεται από το κανάλι Astra κάθε Κυριακή στις 15:00. Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, έκανε και κάποιες αιχμηρές αναφορές τόσο για την Ιωάννα Μαλέσκου, όσο και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου θα σου έλεγα ότι είναι μια υπερτιμημένη παρουσιάστρια. Ήρθε με διάφορους τίτλους που την συνόδευαν, ήταν ο δρόμος όλος μπροστά της για να μπορέσει να αποδείξει το καλύτερο -κι εδώ ταιριάζει και το θέμα της συμπεριφοράς. Είδες ότι κάποιοι συνεργάτες αποχώρησαν και δυσκολεύτηκε πολύ να βρει νέους συνεργάτες. Θα μου πεις γιατί βρίσκεται και δεύτερο χρόνο στην τηλεόραση, γιατί έχει ένα συμβόλαιο το οποίο δεν μπορούσε να το κόψει κανένας», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε:

«Δεν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ. Δεν ξέρω αν θα πάει αλλού. Το τελευταίο διάστημα βλέπω να φεύγουν διάφορα δημοσιεύματα για διάφορα κανάλια, τα οποία τα ίδια τα κανάλια τα διαψεύδουν. Οπότε, κάποιος φαντάζομαι ότι δημιουργεί μια κατάσταση».

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα πρόσωπο που εμένα έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο της στήλης μου. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια πράγματα της έχουν γίνει μάθημα. Η Κωνσταντίνα δεν το έχει με την τηλεόραση. Θα μου πεις είναι η μόνη; Όχι. Έχει προσπαθήσει να ξεπλύνει πολλές φορές την φήμη που την ακολουθεί, η οποία έχει ξεπεράσει πλέον την φήμη και πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά. Πολλές φορές έχει κρατηθεί από το να δείξει μια κακή πλευρά του χαρακτήρα της. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι απλά δεν ενοχλεί», κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου.