Τίνα Μεσσαροπούλου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο να κυλιστεί στη λάσπη»

Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημήτρης Παπανώτας: "Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες".

Η δημόσια κόντρα που είχαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη συζητήθηκε και στο Happy Day, με κάποια από τα σχόλια που ακούστηκαν να είναι σκληρά.

«Τι μπαίνεις στη διαδικασία να βγάλεις τους σκελετούς από τη ντουλάπα», αναρωτήθηκε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, για να πάρει τον λόγο η Τίνα Μεσσαροπούλου και να αναφέρει τα εξής:

«Έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο να κυλιστεί στη λάσπη, να υποφέρει, να πεινάσει για να ξεπλύνει από πάνω της όλο αυτό το πράγμα που την είχε κατακλύσει. Το κατάφερε, το πέτυχε, δεν συζητούσε κανείς γι’ αυτό και ξαφνικά…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εξελίχθηκε και δεν ξέρω αν έγινε ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εν πάση περιπτώσει, υπήρξαν κανάλια που της έδωσαν μετέπειτα ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, τι θες και τα ψάχνεις»;

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε από την πλευρά του: «Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες. Οι άνθρωποι που είχαν την ευλογία να βρουν ένα στήριγμα και να μπορέσουν να σταθούν σε αυτόν τον τρικυμιώδη χόρο των ΜΜΕ, ας σιωπήσουν, να μιλήσουν και οι άλλοι που με τον ιδρώτα του προσώπου τους, γονυπετής, ανέβηκαν τον Γολγοθά».