Τίνα Μεσσαροπούλου για Αθηναΐδα Νέγκα: «Την θεωρούσα πάρα πολύ έξυπνη και ευφυή»

Τίνα Μεσσαροπούλου

"Άλλο κάνω πλάκα και άλλο δημοσιοποιώ προσωπικές συνομιλίες..."

Η Αθηναΐς Νέγκα αποφασίζει να δημοσιοποιήσει την ιδιωτική συνομιλία που είχε με την Τίνα Μεσσαροπούλου, σχετικά με το αν κόβεται ή όχι η εκπομπή που πρόκειται να κάνει στο Open TV. Το διαδίκτυο και οι lifestyle εκπομπές παίρνουν φωτιά.

Το πρωί της Παρασκευής, η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε την απάντησή της μέσα από το Happy Day: «Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί συνέβη όλο αυτό γιατί εγώ έπραξα αυτό που οφείλει να κάνει κάθε δημοσιογράφος. Έστειλα μήνυμα, πήρα την απάντηση, επανέλαβα αν πρέπει να πάρω τηλέφωνο, μου είπε «όχι, κόπηκα» και από εκεί και πέρα αρχίζει ένας διάλογος. Ένας συνήθης διάλογος με την Αθηναΐδα Νέγκα, γιατί πάντα είχε χιούμορ, εγώ τη συμπαθούσα πολύ και ήξερα ότι το χιούμορ της είναι ιδιαίτερο. Την θεωρούσα πάρα πολύ έξυπνη και ευφυή.

Δεν υπήρξε κανένα μαλλιοτράβηγμα από τη δική μου την πλευρά και δεν θα δώσω το πάτημα να γίνει κάποιος είδηση, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική μου υπόσταση και υπόληψη. Δεν ξέρω αν διακωμωδούμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ή άλλα ρεπορτάζ, το ρεπορτάζ -όποιο κι αν είναι αυτό- γίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κατάλαβα ότι στο δεύτερο μέρος του μηνύματος κάνει πλάκα, αλλά άλλο κάνω πλάκα και άλλο δημοσιοποιώ προσωπικές συνομιλίες και άλλο τρολάρω».

«Πόλεμος» ανάμεσα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την Αθηναΐδα Νέγκα! Οι ιδιωτικές συνομιλίες που δημοσιοποιήθηκαν