Τίνα Μεσσαροπούλου: «Δεν πέφτει λόγος στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, υπεύθυνος είναι ο Νίκος Κοκλώνης»

Δημήτρης Αλεξάνδρου

"Στο συγκεκριμένο δεν της έπεσε λόγος, δεν ρωτήθηκε, ήρθε ένας συνεργάτης και της είπε: "Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φέτος θα είναι στην εκπομπή σου"...", λέει η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται στο επίκεντρο της τηλεοπτικής επικαιρότητας, μετά την ανταλλαγή δηλώσεων σχετικά με το τέλος της συνεργασίας τους. Το θέμα έπαιξε και στο Happy Day, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

«Δε νομίζω ότι ρωτήθηκε ποτέ η Σίσσυ για το αν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει να είναι στην εκπομπή. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι υπάλληλος της Barking Well, η Σίσσυ δεν άφησε έναν άνθρωπο στον δρόμο χωρίς δουλειά. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάθε χρόνο τελευταία στιγμή αλλάζει εκπομπή και την επόμενη σεζόν βρίσκεται σε μία άλλη εκπομπή. Υπεύθυνος γι’ αυτόν είναι ο Νίκος Κοκλώνης που ήταν και φίλοι, είναι από τα αγαπημένα παιδιά. Δεν πέφτει λόγος στη Σίσσυ.

Στο συγκεκριμένο δεν της έπεσε λόγος, δεν ρωτήθηκε, ήρθε ένας συνεργάτης και της είπε: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φέτος θα είναι στην εκπομπή σου». Στην εκπομπή μόδας που συμμετείχε στο OPEN ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είναι το κοριτσάκι με τα σπίρτα που της επιβάλουν συνεργάτες. Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει συνήθως με αγαπημένα παιδιά, με φίλες φίλων… Ο Δημήτρης είναι καλός επαγγελματίας. Κι εμείς τον έχουμε αναζητήσει κάποια στιγμή για ενδεχόμενη συνεργασία και μάλιστα τότε επειδή είχε ήδη μια πρόταση στο ενεργητικό του φεύγοντας από την Ελένη Μενεγάκη, είχε οικονομικές απαιτήσεις Α και καλά έκανε».

«Το θέμα είναι όταν λέμε ένα τόσο σοβαρό γεγονός να προκύπτει από αποδείξεις», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.