«Την ολόγυμνη φωτογράφηση την έκανα από επιλογή και ο μπαμπάς μου δεν κυκλοφορούσε στον δρόμο για λίγο καιρό»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

"Με τα λεφτά από την γυμνή φωτογράφηση πήρα το μισό σπίτι, το άλλο μισό το χρωστάω ακόμα. Τώρα προτείνω εγώ να κάνω γυμνό αλλά δεν πληρώνονται πλέον αυτές οι φωτογραφήσεις."

Η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδωσε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και το «Πρωινό» όπου μίλησε για το αν θέλει να παντρευτεί ή όχι μέσα στο 2019, την επιλογή της να μην γίνει μαμά και τις γυμνές φωτογραφήσεις στο Playboy.

«Δεν θέλω να ξεχάσω την φωτογράφηση στο Playboy την έκανα από επιλογή, ήμουν ολόγυμνη και ο μπαμπάς μου δεν κυκλοφορούσε στον δρόμο για ένα χρονικό διάστημα», είπε η ηθοποιός.

«Το Playboy έγινε και με τίτλο «Ακάλυπτη με θέα» για να καταλάβεις σε ποιο σίριαλ βρισκόμουν. Με τα λεφτά από την φωτογράφηση πήρα μισό σπίτι και το άλλο μισό το χρωστάω ακόμα, το πιστεύεις; Πλέον, προτείνω εγώ να κάνω γυμνές φωτογραφήσεις. Το Playboy είναι ένα συγκεκριμένο concept. Γυμνές φωτογραφήσεις ή ημίγυμνες ή αισθησιακές ή τολμηρές μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή αλλά δεν πληρώνεσαι πια για αυτό», ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!