«Με την Έλενα Ναθαναήλ, δεν τα πήγαινα καλά, υπήρχε ανταγωνισμός»

Έλενα Ναθαναήλ

«Δεν είχαμε καβγαδίσει ποτέ. Υπήρχε μια...»

Το 1971 η ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι» με την Έλενα Ναθαναήλ απογειώνει την καριέρα του Λάκη Κομνηνού και ενώ όλοι μιλούν για το πόση χημεία υπήρχε ανάμεσα τους, εκείνοι είχαν αντιπαλότητα και όταν έκλειναν οι κάμερες σχεδόν δεν μιλούσαν.

[dfp_ads id=236982]

«Υπάρχει ανταγωνισμός πάντοτε στους νέους που ξεκινούν την καριέρα τους γιατί δεν έχουν τα θεμέλια και την ωριμότητα να μπορέσουν αν δουν τα πράγματα όπως πρέπει. Για αυτό έχουμε και τους καβγάδες γύρω από τη μετόπη και το που θα μπει το όνομα του καθενός. Βέβαια αυτά ξεπερνιόνται όταν έρχεται ο χρόνος, για αυτό υπάρχει και η παροιμία που λένε «καλύτερα νέος λωλός, παρά γερομαλ….ς». Δεν είναι τυχαίο.»

Όσο για το ότι έβγαιναν τόσο ερωτευμένοι στις εικόνες της ταινίας, ο Λάκης Κομνηνός απαντά:«Είναι μέσα στην αγωνία της δημιουργίας. Ο ανταγωνισμός καμιά φορά δημιουργεί και καλλιτεχνικά ερεθίσματα. Δηλαδή την ώρα που παίζεις, μπορεί να δεις ότι είναι τόσο σωστή η «αντίπαλος» που εκείνη την ώρα θες να την ξεπεράσεις, ή να της μοιάσεις, ή κάτι να γίνει. Αυτά λοιπόν ήταν μέσα στο παιχνίδι.

«Δεν είχαμε καβγαδίσει ποτέ. Υπήρχε μια αόρατη αντίθεση. Μια παγωμάρα.»