«Την είπε» στην Μπακοδήμου ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί! «Έχεις βαλθεί να με χωρίσεις με την Κυριακή!»

Μπακοδήμου

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου στα παράπονα του παίκτη του Power of Love!

«Κυριακή τι γίνεται; Πόσες υποχωρήσεις θα κάνεις;» ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου την Κυριακή Τσανικίδη, σχολιάζοντας χιουμοριστικά τα όσα έλεγε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για την Εύα και τον Κυριάκο. Το σχόλιο της παρουσιάστριας δεν άρεσε όμως καθόλου στον Σωκράτη που δεν συγκράτησε τα παράπονα, κατηγορώντας την παρουσιάστρια πως θέλει να τον χωρίσει από την Κυριακή καθώς υποσυνείδητα της περνά σκέψεις αρνητικές για εκείνον.

«Έχεις βαλθεί να με χωρίσεις με την Κυριακή», είπε ο Σωκράτης.

[dfp_ads id=236982]

«Ναι. Έχω έναν ξάδελφό μου να της προξενέψω», σχολίασε χιουμοριστικά η Μαρία Μπακοδήμου και συνέχισε: «Δεν θέλω καθόλου να σας βάλω να προβληματιστείτε για τις σχέσεις σας. Σας ρώτησα απλώς για να μου πείτε, γιατί μπορεί να είναι ο τρόπος που εκφράζεστε ως ζευγάρια».

Ο Σωκράτης όμως συνέχισε με πιο έντονα σχόλια…«Συνεχώς όμως το κάνεις για εμένα και την Κυριακή. Μήπως θες να με πασάρεις κάπου αλλού; Γιατί μου την προβληματίζεις την Κυριακή πάρα πολύ και πόσες υποχωρήσεις θα κάνει η Κυριακή και δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Γιατί υποσυνείδητα της περνάς ένα μήνυμα που δεν είναι καλό. Μπορείς να κάνεις χιούμορ, το λέω σοβαρά. Το νιώθω και σ’ το εκφράζω.»

«Εγώ πραγματικά δεν έχω κανένα όφελος με το να είστε ή να μην είστε μαζί», εξήγησε η παρουσιάστρια.

«Μπορεί να έχεις μια παραπάνω εκτίμηση στην Κυριακή και μια λιγότερη σε εμένα», παραπονέθηκε ο Σωκράτης.

«Όχι, πραγματικά, δεν θα το έκανα έτσι με ξέρεις» σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου, αλλά ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί την κοίταξε με νόημα και ξέσπασε σε γέλια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Power Of Love!