Τίμος Ζαχαράτος: «Δεν είχα να φάω, έμενα σε δωμάτιο 7 τετραγωνικών»

Τίμος Ζαχαράτος

«Κάθε μέρα είχαμε bullying, έχω δει παιδιά πριν το σέρβις να φεύγουν κλαίγοντας. Και είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια», λέει ο Τίμος Ζαχαράτος.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε συνέντευξη ο Τίμος Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για τη μαγειρική, τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, αλλά και τη Δανάη Μπάρκα.

«Η μαγειρική υπήρχε στο dna της οικογένειας, η μητέρα μου και ο θείος μου έκαναν την ίδια δουλειά. Στη μαγειρική έβρισκα τη γαλήνη μου. Δούλεψα στο Παρίσι με τον καλύτερο σεφ του κόσμου. Κάθε μέρα είχαμε bullying, έχω δει παιδιά πριν το σέρβις να φεύγουν κλαίγοντας. Και είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια.

Για τις δυσκολίες που πέρασε, ο Τίμος Ζαχαράτος είπε: «Με τη μαγειρική είμαι ερωτευμένος, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω πίσω. Για πάρα πολύ καιρό έμενα σε ένα δωμάτιο εφτά τετραγωνικών. Είχε τύχει πολλές φορές να μην έχω να φάω».

Όσον αφορά τη Δανάη Μπάρκα, ο Τίμος Ζαχαράτος είπε: «Η μητέρα μου εγκρίνει τη Δανάη για νύφη. Όταν είναι καλή η γυναίκα πάντα εγκρίνει η μητέρα μου. Είμαι στα 31 ακόμα, κάποια στιγμή θα έρθει και ο γάμος. Δεν με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη. Η ιδανική γυναίκα είναι σαν τη μαγειρική, πρέπει να έχει χρώμα, άρωμα και εντάσεις».