Τιμολέων Διαμαντής: «Με κράτησαν στον πάγο…»

Τιμολέων Διαμαντής

"Mε την Σπυριδούλα είχαμε συνεργαστεί πάρα πολύ παλιά..."

Ο Τιμολέων Διαμαντής έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό.» Ο περσινός νικητής του Masterchef μίλησε στη Μαίρη Αρώνη για την επαγγελματική του πορεία και τις ευκαιρίες μετά το παιχνίδι και το πως αξιοποίησε το έπαθλο. Επίσης, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το φετινό Masterchef και τους παίκτες.

«Το έπαθλο το αξιοποίησα σε ταξίδια. Έχω πάντα το διαβατήριο μαζί μου και ανά πάσα στιγμή φεύγω. Εμένα με κράτησαν στον πάγο. Δεν με αξιοποίησε κανένας, είτε είναι κάποιο κανάλι, είτε είναι κάποια εταιρία. Όχι απαραίτητα για να μαγειρεύω σε πρωινό. Δεν με ένοιαζε τόσο πολύ αυτό, απλά εγώ ήθελα να μείνω στην τηλεόραση για να ξεκλειδώσω κάποιες άλλες πόρτες και να μπορέσω να προωθήσω τα Ελληνικά προϊόντα και την Ελληνική κουζίνα. Είναι το σύστημα έτσι που δεν θέλει κάποια άτομα να εισχωρήσουν και να μπουν στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι. Έχω κάποιες προτάσεις και συζητάω τα δεδομένα. Σίγουρα, όλοι με περιμένουν στην γωνία επειδή δεν έχω δουλέψει κάπου ακόμα για να δουν πως μαγειρεύω, τι κάνω και να γράψουν μια κακή κριτική», είπε ο Τιμολεών Διαμαντής.

«Mε την Σπυριδούλα είχαμε συνεργαστεί πάρα πολύ παλιά. Ήταν πολύ καλό εργαλείο στην δουλειά, αυτό που λέμε λαϊκά «σκυλί.»Κάποιες φορές βγάζει λίγη παραπάνω κακία και ειρωνεία από όσο πρέπει, αλλά δεν είναι κακό παιδί. Όταν μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι με ρώτησαν οι παίκτες για τους followers που έχουν και τι λέγεται έξω. Κεντρικός παρουσιαστής είναι ο θείος Λεωνίδας φέτος. Δεν υπάρχει, είναι θεός, τον αγαπάμε όλοι. Έχουν δεθεί μεταξύ τους. Είναι λιγότερο αυστηροί από ότι πέρσι», σχολίασε για το φετινό MasterChef.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!