Τηλεθέαση: Στην κορυφή το «Μπρούσκο» – Μάχη «X Factor» με «Φως στο Τούνελ»

Τηλεθέαση

Οι τηλεθεατές προτίμησαν το τέλος του Μπρούσκο για το βράδυ της Παρασκευής. Τι έδειξαν οι πίνακες της Nielsen για την τηλεθέαση των προγραμμάτων;

Για τελευταία φορά η τηλεθέαση του X Factor κονταροχτυπήθηκε με εκείνη του Μπρούσκο και του Φως στο Τούνελ, αφού τόσο η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, όσο και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη με τους πιστούς τηλεθεατές ολοκλήρωσαν το βράδυ της Παρασκευής τα επεισόδια τους για την σεζόν αυτή.

Οι τηλεθεατές δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το Μπρούσκο και τις απρόσμενες εξελίξεις του στο τελευταίο διπλό επεισόδιο, που με την νέα σεζόν θα οδηγήσει στον 4ο κύκλο επεισοδίων της σειράς. Έτσι, μέχρι το τέλος του κράτησε τις αποστάσεις του από τα υπόλοιπα κανάλια αγγίζοντας ακόμα και το 35,4% σε τηλεθέαση στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο 7ο live του X Factor!

Το X Factor που έφτασε αισίως στο 7ο live του χθες είδε τα ποσοστά του να ανεβαίνουν πάνω από το 20% μετά τις 22:30 στο δυναμικό κοινό παραμένοντας ως επί το πλείστον μπροστά από το Φως στο Τούνελ, ενώ στο γενικό σύνολο τα δύο ζωντανά προγράμματα έδωσαν μάχη. Αναλυτικότερα:

Μπρούσκο

Γενικό σύνολο 34,2%

Δυναμικό κοινό 26%

X Factor

Γενικό σύνολο 16,6%

Δυναμικό κοινό 19,9%

Φως στο τούνελ

Γενικό σύνολο 19,4%

Δυναμικό κοινό 16,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Το X Factor έχει ακόμα δύο εβδομάδες μπροστά του παίζοντας σε άδειο γήπεδο για να κερδίσει επιπλέον τηλεθεατές…