Τηλεθέαση: Σαρωτικός ο τελικός του MasterChef! Άγγιξε το 60,5%!

MasterChef

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψε η Nielsen για το διαγωνισμό μαγειρικής του STAR.

Έπειτα από τρεις και πλέον μήνες και έπειτα από χιλιάδες αιτήσεις, τους 50 που πέρασαν από την οθόνη μας, αλλά και τους 22 διαγωνιζόμενους που γνωρίσαμε μέσα από το μαγειρικό διαγωνισμό, το MasterChef έριξε χθες αυλαία για τη φετινή σεζόν. Ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής κονταροχτυπήθηκαν σε τέσσερις χώρες, σ’ έναν τελικό υψηλών απαιτήσεων και πολλών δοκιμασιών. Ο τίτλος του MasterChef ανήκει πλέον στον Τιμολέοντα Διαμαντή, ο οποίος πήρε την πολυπόθητη νίκη για την οποία ήταν αποφασισμένος από την αρχή.

Ο νικητής του MasterChef ανακοινώθηκε live από τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο έπειτα από μια τηλεοπτικά τετράωρη αναμέτρηση των δύο φιναλίστ. Οι τηλεθεατές που σε όλη αυτή την πορεία φάνηκε να ξεχωρίζουν το μαγειρικό πρόγραμμα του STAR έδειξαν και το βράδυ του τελικού ξεκάθαρα την προτίμηση τους στο MasterChef.

MasterChef – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Τιμολέων Διαμαντής!
[dfp_ads id=236982]

Ο τελικός του MasterChef άγγιξε το 30,4% στην τηλεθέαση στο γενικό σύνολο. Στο δυναμικό κοινό ηλικιών 18-54 το MasterChef έφτασε το 36,4% στο σύνολο των ωρών προβολής του και χτύπησε κόκκινο κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης όπου ανακοινώθηκε η τελευταία βαθμολογία που έκρινε τον νικητή. Συγκεκριμένα στο μισάωρο 00:30-01:00 το οι μετρητές της Nielsen κατέγραψαν τηλεθέαση 46,3% και 60,5%.

Το STAR κατάφερε να κρατηθεί στο σύνολο προβολής του μπροστά από τα αντίπαλα κανάλια με τις σειρές του Alpha  Το σόι σου και Τατουάζ να αντιστέκονται και το Survivor να παραδίδει ποσοστά του στον διαγωνισμό μαγειρικής. Ατυχής πρεμιέρα για το νέο ριάλιτι του ANT1, Game Of Love που συγκέντρωσε ποσοστά 7,9% στο γενικό σύνολο και 10% στο δυναμικό κοινό.

Οι μετρήσεις τηλεθέασης στην prime time της Δευτέρας:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

MasterChef – 30,4%

Τατουάζ – 21,1%

Survivor – 19,4%

Το σόι σου – 19,3%

Game of Love – 7,9%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 36,4%

Τατουάζ – 18,2%

Το σόι σου – 18,1%

Survivor – 17,4%

Game of Love – 10%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!