Τηλεθέαση: Πρεμιέρα Sunday… περίπου Live απέναντι στο Survivor

τηλεθέαση

Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς έκαναν πρεμιέρα με το Sunday Live. Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης όπως τα κατέγραψε η Nielsen.

Το Sunday Live είναι γεγονός! Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς έκαναν πρεμιέρα στην prime time της Κυριακής δημιουργώντας ένα ασφαλές πλαίσιο με τη συμβολή των φίλων τους Θανάση Αλευρά και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για να καταπολεμήσουν το άγχος της νέας αρχής. Δεν μπόρεσαν όμως να ξεφύγουν από το… «μάτι» και τα ατυχήματα που όλοι απεύχονται σε ένα live.

Ατύχημα στο Sunday Live! Έκσφενδονίστηκε στο πάτωμα! «Πάγωσαν» Μακρυπούλια – Μουτσινάς!
Άρχισε να πέφτει το σκηνικό στο Sunday Live! Έπαθαν σοκ Μακρυπούλια – Μουτσινάς!
[dfp_ads id=236982]

Με όπλα του πολλά παιχνίδια στο στούντιο, αλλά και στα σπίτια των τηλεθεατών, τραγούδι, φάρσες και συνεντεύξεις λίγο διαφορετικές, το Sunday Live έδωσε τη μάχη του για να βγει ζωντανό απέναντι και στο επεισόδιο του Survivor, αλλά βγήκε λαβωμένο…

Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο το show του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 16%, ενώ στο δυναμικό κοινό 18 – 54 κινήθηκε σε παρόμοια επίπεδα με 16,3%, και υψηλότερο τέταρτο το ποσοστό 23,9% στις 23:15-23:29. Το Survivor απέναντι του σημείωσε 32,5% και 34,7% αντίστοιχα, αγγίζοντας ακόμα και το 44% μετά το τέλος του Sunday Live.
Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων