Τηλεθέαση: Πρεμιέρα με το δεξί για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι τηλεθέαση σημείωσε στους πίνακες της Nielsen στην πρεμιέρα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

[dfp_ads id=236982]

Για τέταρτη σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές του Alpha χθες, Δευτέρα, μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού «Happy Day». «Την πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις« συνηθίζει να λέει η παρουσιάστρια και φαίνεται πως αυτό λειτουργεί άψογα για αυτή την πρωινή παρέα που συμπληρώνουν ο Δημήτρης Παπανώτας, Ελένη Τσολάκη και ο Κώστας Φραγκολιάς, κερδίζοντας μέσα στα χρόνια μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθεατών. Όχι τυχαία, αφού η τρίωρη από την περασμένη σεζόν εκπομπή έχει να προσφέρει τόσο στο κομμάτι του lifestyle και της ψυχαγωγίας, όσο και της ενημέρωσης μέσα από τις συνδέσεις με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου και μάλιστα μέσα από μια σφικτή δομή.

046

Χθες ντύθηκαν στα λευκά για να μας μεταδώσουν λίγες από τις θετικές σκέψεις που κάνουν, ή που τουλάχιστον θέλουν όλοι να κάνουν παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν και μας έδωσαν μια γεύση από τις ανανεωτικές αλλαγές στην εκπομπή. Τι απάντησαν οι τηλεθεατές;

Happy Day: Πρεμιέρα στα λευκά με αισιόδοξα μηνύματα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της

Το Happy Day φαίνεται πως μπήκε με το δεξί στον αγώνα αυτής της τηλεοπτικής χρονιάς σημειώνοντας 19,6% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης και 28,7% στο δυναμικό κοινό. Μπορεί προς το παρόν να είχε να ανταγωνιστεί μόνο το ενημερωτικό τείχος που έχει κτίσει ο ΣΚΑΪ το πρωί, ωστόσο η δυναμική της εκπομπής δείχνει πως το Happy Day  θα είναι και αυτή τη σεζόν ένα ανταγωνιστικό προϊόν όταν και οι υπόλοιποι σταθμοί ανοίξουν τα δικά τους χαρτιά στην πρωινή ζώνη.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά της τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων