Τηλεθέαση: Οι επαναλήψεις του ΑΝΤ1, η Bahar και η Εύα Αντωνοπούλου ρίχνουν τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Δείτε τι συμβαίνει στη μεσημεριανή ζώνη...

Φαίνεται πως τη φετινή σεζόν τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και περισσότερο απ’ όλα, τα ποσοστά τηλεθέασης. Μια έκπληξη είναι κάθε μέρα τα νούμερα στους πίνακες της Nielsen. Η Ελένη Μενεγάκη που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, έχει μπει στην τηλεοπτική αρένα και δεν ξέρει από ποιον να φυλαχτεί. Μη αναμενόμενοι αντίπαλοι «τραυματίζουν» καθημερινά την παρουσιάστρια και η εκπομπή δέχεται συνεχώς νέες απώλειες.

[dfp_ads id=236982]

Χθες, Πέμπτη, η Ελένη Μενεγάκη με καλεσμένο τον Πέτρο Κωστόπουλο έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 14,9% στο γενικό και 20,1% στο δυναμικό -τα χαμηλότερα έως σήμερα.

Ποιοι «έριξαν» την Ελένη;

Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου κινείται στο γενικό πολύ κοντά στο 30%, ενώ εμφανίζεται και ένας άλλος αντίπαλος από το Star. Η σειρά Bahar πέρασε την Ελένη Μενεγάκη έως και 4 μονάδες την Πέμπτη.

Στο δυναμικό κοινό, οι επαναλήψεις του ΑΝΤ1 -Κωνσταντίνου και Ελένης, Το καφέ της Χαράς- ζουν και βασιλεύουν! Για δύο ώρες δεν άφησαν την παρουσιάστρια να πάρει ανάσα και ξεπέρασαν και το 23%.

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων