Τηλεθέαση: Ο τελικός του Survivor 2018 άγγιξε το 49%!

Survivor

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για τον τετράωρο ζωντανό τελικό του Survivor 2018;

Μισό χρόνο μακριά από τις οικογένειες τους έμειναν οι δύο φιναλίστ του Survivor 2018. Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα κατάφεραν να επιβιώσουν με τις δυνάμεις τους και τη στήριξη του κόσμου επί έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο και να φτάσουν στην Ελλάδα γεμάτοι εμπειρίες αλλά και πολλή αγάπη από τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν το ταξίδι τους όλο αυτό το διάστημα. Πρωταγωνιστές οι δυο τους στον μεγάλο τελικό, αλλά με την παρουσία των δικών τους ανθρώπων και των συμπαικτών τους στο κοινό,θυμήθηκαν στιγμές και μοιράστηκαν σκέψεις παρατείνοντας την αγωνία για την απάντηση στην ερώτηση ποιος είναι ο μεγάλος νικητής.

Survivor – Τελικός: “Κατέρρευσε” on air η Κατερίνα Δαλάκα!

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως νικητής του Survivor 2018 είναι ο Ηλίας Γκότσης!

Survivor – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Ηλίας Γκότσης!

Ο κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης για το 2018 ολοκληρώθηκε με έναν τελικό που τα είχε όλα, γέλια, συγκινήσεις και απρόοπτα μέσα στις τέσσερις και πλέον ώρες που κράτησε το βράδυ της Παρασκευής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Επίθεση στον τελικό του Survivor! Έφευγε πανικόβλητος ο κόσμος!

Σε τι νούμερα τηλεθέασης μεταφράστηκε η αναμονή της ανάδειξης του μεγάλου νικητή του Survivor 2018;

Ο τελικός του Survivor 2018 άγγιξε το 49% στο γενικό σύνολο την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, κινούμενος κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο στο 37,9% και στο δυναμικό κοινό 18 – 54 στο 36,2% στις τέσσερις ώρες προβολής του. Ποσοστά ανάλογα της φετινής δυναμικής του ριάλιτι επιβίωσης και αρκετά μακριά από εκείνα του τελικού του Survivor 2017 όπου τα μηχανάκια της Nielsen είχαν καταγράψει ακόμα και το εντυπωσιακό 78,2%.