Τηλεθέαση: Ο ALPHA κόντραρε τον ΣΚΑΙ παραμονή Χριστουγέννων

τηλεθέαση

Νότα Μία και Bachelor απέναντι στην τηλεθέαση από τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ανάμεσα σε Alpha και ΣΚΑΙ έπαιξαν με τα τηλεκοντρόλ τους το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων όσοι έμειναν σπίτι για ρεβεγιόν.

Στον Alpha η Νότα μία…βραδιάτικα ήρθε να μας κρατήσει μουσική συντροφιά με την Σμαράγδα Καρύδη στην παρουσίαση και παίκτες τους Χρήστο Φερεντίνο, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Κατερίνα Παπουτσάκη που προσπάθησαν να βρουν τα τραγούδια και κάποιες φορές να τα τραγουδήσουν… Αμέσως μετά, ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτυ εργένηδων σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο ρόλο του γαμπρού και φίλους τους Αποστόλη Τότσικα, Νίκο Βουρλιώτη και Θανάση Βισκαδουράκη να στήνουν το «Bachelor».

[dfp_ads id=236982]

Στην αντίπερα όχθη, η σταθερή επιλογή στα ρεβεγιόν ανά τα χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και τους ΜΕΛΙΣΣΕΣ, Δημήτρη Μπάση, Τάμτα, Γιώτα Νέγκα, Γιάννη Ξανθόπουλο και Πέννυ Μπαλτατζή να κρατούν το ερμηνευτικό μέρος της βραδιάς και πλήθος από πρόσωπα της showbiz, αλλά και πρώην παίκτες του Survivor να συμπράττουν με το κέφι τους και το χορό τους. Τι είδαν οι τηλεθεατές το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων;

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν για μία ακόμα φορά ο νικητής στην τηλεθέαση. Παρ’ όλ’ αυτά η δουλειά του δεν αποδείχτηκε διόλου εύκολη, αφού οι επιλογές του Alpha αποδείχθηκαν σωστές. Το Bachelor έδωσε δυνατή μάχη στο κοινό 15 – 44 περνώντας σε τέταρτα μπροστά από το μουσικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης…

Γενικό σύνολο

Στην υγειά μας ρε παιδιά 29,7%

Νότα Μία… βραδιάτικα 15,7%

Bachelor 20,1%

Δυναμικό κοινό

Στην υγειά μας ρε παιδιά 24%

Νότα Μία… βραδιάτικα 15,3%

Bachelor 22%

Δείτε εδώ την τηλεθέαση όλων των προγραμμάτων

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων