Τηλεθέαση: Μένουν όρθια τα Αποκαλυπτικά στη μεταβατική περίοδο του Epsilon

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen.

Λίγο πριν το Epsilon περάσει στη νέα του εποχή, εκείνη του OPEN και ενώ οι εκπομπές του η μία μετά την άλλη ρίχνουν αυλαία, τα Αποκαλυπτικά plus καταφέρνουν να παραμείνουν όρθια, επιβιώνοντας τόσο από τα χαμηλά ποσοστά του υπόλοιπου προγράμματος, όσο και από τον έντονο ανταγωνισμό που έχει συγκεντρωθεί στη μεσημεριανή ζώνη.

Από τη μία το τείχος που υψώνει ο Alpha από τις 10 το πρωί με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση να συνεχίζει να προσφέρει μόνο χαμόγελα στο σταθμό και τη φετινή σεζόν, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων να ακολουθεί και να παραδίδει ένα ισχυρό lead in στην ούτως ή άλλως δυνατή επιστροφή της Ναταλίας Γερμανού. Από την άλλη η όχι δίχως αναταράξεις μεταβατική περίοδος του Epsilon που λίγο πριν τη νέα του μορφή βλέπει τα συνολικά ποσοστά τηλεθέασης του να πέφτουν. Παρόλα αυτά, τα Αποκαλυπτικά καταφέρνουν να επιβιώνουν κάνοντας τηλεθεατές να επιλέγουν να γυρνούν στο Epsilon για τη μεσημεριανή εκπομπή.

Το μεσημέρι του Σαββάτου τα ποσοστά τηλεθέασης για τις τρεις ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου διαμορφώθηκαν ως εξής:

Γενικό σύνολο

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! – 16,7%
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ PLUS – 10%
OOH LA LA! – 8,3%

Δυναμικό κοινό

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! – 15,3%
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ PLUS – 7,5%
OOH LA LA! – 7,5%

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης!