Τηλεθέαση: Κατάφερε ο ημιτελικός του Survivor να πλησιάσει στα περσινά επίπεδα;

Survivor

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης...

Πριν από έναν χρόνο, ήταν το πρόγραμμα που άλλαζε τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση και έβγαζε από τον πάγο, όπου βρίσκονταν τα τελευταία χρόνια, τα νούμερα τηλεθέασης. Το Survivor επέστρεψε φέτος με δεύτερο κύκλο περιπετειών στα νησιά της καραϊβικής. Τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen του έδωσαν και πάλι την πρωτιά -τις περισσότερες μέρες-, όμως, η αναμενόμενη υποχώρηση των ποσοστών στους πίνακες, στέρησε τη χαρά από τον ΣΚΑΪ να ξαναδεί εκείνα τα νούμερα που ξεπερνούσαν κάποιες φορές και το 80%.

Survivor: Ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

[dfp_ads id=236982]

Χθες, λοιπόν, ήταν ο ημιτελικός του Survivor. Το reality επιβίωση τερμάτισε πρώτο σε τηλεθέαση και με διαφορά από τα υπόλοιπα προγράμματα. Πού κινήθηκαν, όμως, τα ποσοστά σε σύνολο και δυναμικό κοινό; Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το live από το Άλσος Βεΐκου συγκέντρωσε το 35,7% των τηλεθεατών στο γενικό και το 36,4% στις ηλικίες 18-54. Την ώρα που άρχισε ο Σάκης Τανιμανίδης να λέει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι μετρητές κατέγραψαν ποσοστό 46,5%.

Πέρυσι, ο ημιτελικός του Survivor είχε σημειώσει 55,1% στο γενικό και 65,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ είχε φτάσει σε τέταρτο έως και το 77,6%!

Ηχηρή απουσία από τον ημιτελικό! Ποιος δεν πήγε στο Γαλάτσι;

Πάντως, χθες, το μόνο αντίπαλο πρόγραμμα που κατάφερε να σταθεί σε διψήφια ποσοστά ήταν Το Ταίρει Ξέρει, το οποίο κράτησε στον ΑΝΤ1 το 15% και το 17,4% του κοινού, αντίστοιχα σε σύνολο και δυναμικό.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων