Τηλεθέαση: Η Ελένη Μενεγάκη …χάρισε το δυναμικό κοινό στο Κωνσταντίνου και Ελένης!

Χρήστος Θηβαίος

Το δελτίο του ΣΚΑΪ πέρασε πάνω από την Ελένη στο σύνολο! Μεγάλη πτώση στα νούμερα Κουτσελίνη - Λαμπίρη.

[dfp_ads id=236982]

Την πιο «χλιαρή» πρεμιέρα των τελευταίων ετών έκανε η Ελένη Μενεγάκη στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen. Η παρουσιάστρια είδε το δυνατό της χαρτί, το δυναμικό κοινό, να στρίβει προς Κωνσταντίνου και Ελένης γωνία… Η τηλεθέαση της Ελένης την πρώτη μέρα της σεζόν δεν ήταν η αναμενόμενη, αν και οι ελάχιστες αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια σε αυτό το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο τηλεθέασης η Ελένη Μενεγάκη έκανε μέσο όρο 17,1%, πολύ πίσω από το 24,5% που έφτασε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Σε μικρή απόσταση ακολούθησαν οι Αταίριαστοι με 14,8% και το Κωνσταντίνου και Ελένης με 14,9%. Για τις εκπομπές Αλήθειες με τη Ζήνα και La Biri Biri ήταν μια δύσκολη μέρα που «κλείδωσε» στο 8,9% και 7,1% αντίστοιχα.

Στο δυναμικό κοινό, για πρώτη φορά, η Ελένη Μενεγάκη παρουσιάζει σημαντική υποχώρηση και αφήνει την πρωτιά στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Συγκεκριμένα, η σειρά του ΑΝΤ1 τερμάτισε πρώτη με 27%, ενώ η Ελένη δεν ξεπέρασε το 22,3%. Βέβαια, σε κάποια τέταρτα η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha κινήθηκε και πάνω από το 26%, όμως, τα 35αρια του παρελθόντος φαίνεται πως είναι απλά μια ωραία ανάμνηση.

Για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα, η επιστροφή της Ελένης ήταν ισοπεδωτική στο δυναμικό κοινό: Αλήθειες με τη Ζήνα – 7,3%, Οι Αταίριαστοι – 7,9%, Ειδήσεις ΣΚΑΪ – 9,5%, La Biri Biri – 5,1%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης