Τι συζητά ο Σάκης Τανιμανίδης με τον ΣΚΑΪ

Σάκης Τανιμανίδης

Θα σκάσει η βόμβα που θα δώσει lead in στο κεντρικό δελτίο ή ετοιμάζει κάτι τελείως διαφορετικό;

Απευθείας συνομιλίες με τα δυνατά ονόματα του σταθμού ξεκινά ο ΣΚΑΪ προκειμένου να τα αξιοποιήσει σε παραγωγές ανεξάρτητες από την Acun Media. Στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για το κανάλι του Φαλήρου βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης, με τον οποίο ξεκινούν συζητήσεις για διάφορες νέες προτάσεις, δικές του αλλά και του καναλιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, επικρατέστερο πρόγραμμα για το οποίο προορίζεται ο παρουσιαστής του Survivor είναι το τηλεπαιχνίδι Boom! που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ για τη ζώνη lead in του δελτίου, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν τον Σάκη Τανιμανίδη ισχυρό ατού για το νέο τηλεπαιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις με στόχο να απενεργοποιήσουν μια βόμβα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν ανεπίσημα στο zappIT, ο Σάκης Τανιμανίδης σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση κάποιου τηλεπαιχνιδιού. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο παρουσιαστής έχει καταθέσει πρόταση για ταξιδιωτική εκπομπή. Η εκπομπή αυτή δεν θα είναι το World Party και μαζί με τον Σάκη δεν θα είναι η Χριστίνα Μπόμπα. Επιπλέον, στο κάδρο παραμένει το Survivor, καθώς στην περίπτωση που ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya προχωρήσουν του χρόνου στον τέταρτο κύκλο του reality, επιθυμία είναι ο Τανιμανίδης να αναλάβει και πάλι την παρουσίαση.