Τι ζήτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν του έκαναν την πρόταση για το Big Brother

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωσα ότι είμαι μόνος. Δεν ήμουν μόνος", εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από απουσία ετών, με ειδικό ρόλο στον νέο κύκλο του Big Brother. Λίγο μετά την πρεμιέρα, η Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή Καλοκαίρι #not τον συνάντησε στα παρασκήνια και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα.

«Ήταν μια χαρά η πρεμιέρα του Big Brother, θα δείξει. Όταν κάνουμε τη βιοψία θα φανεί. Για τα νούμερα τηλεθέασης ήμουνα νιος και γέρασα. Εντάξει, με ενδιαφέρει, αλλά τέτοιου είδους εκπομπές έχουν το εξής στοιχείο: ξεκινούν με έναν Α τρόπο, κάνουν την κουρμπίτσα τους και μετά ανεβαίνουν. Μπαίνουν τα παιδιά, έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς είναι και μετά, μέχρι να αναπτυχθούν οι χαρακτήρες είναι ήπια τα πράγματα. Έχουμε νηνεμία, μετά έρχονται τα μποφόρ.

Οι παίκτες είναι πολύ καλή επιλογή. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το μόνο που ζήτησα ήταν να τους μιλήσω λίγο. Μίλησα στους Αθηναίους, λόγο κορονοϊού με μάσκα και αποστάσεις και στους άλλους που ήταν στην επαρχία μίλησα μέσω messenger. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, δεν μπορώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η τηλεόραση δεν μου έλειψε, η επικοινωνία ναι, αλλά δεν την έχασα γιατί την είχα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον δρόμο, στα τηλέφωνα, στις παρέες. Το ένιωθα πάντα και μαζικά. Αν έκανα τηλεόραση και απευθυνόμουν σε εκατομμύρια, μου είναι ίδιο αν απευθυνθώ σε κάποιες χιλιάδες κόσμου. Εισπράττω περίπου το ίδιο πράγμα. Ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωσα ότι είμαι μόνος. Δεν ήμουν μόνος», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.