Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του Your Face Sounds Familiar;

τηλεθέαση

Κατάφερε να διατηρήσει τα ποσοστά των προηγούμενων ετών;

Μετά από ένα επεισόδιο υπερπαραγωγή -ίσως το καλύτερο που έχουμε δει ως τώρα στο Your Face Sounds Familiar- το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Κρητικός, ως Νίκος Ξυλούρης.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στον τελικό του YFSF

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τηλεθέαση του show δεν απειλήθηκε ούτε για ένα λεπτό. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας Ουγγαρία – Βέλγιο, κράτησε στην ΕΡΤ σημαντικό μερίδιο του κοινού, το YFSF τερμάτισε πρώτο. Οι απώλειες λόγω Euro, όμως, ήταν σημαντικές. Παρατηρούμε λοιπόν, ότι συγκριτικά με τους δύο προηγούμενους κύκλους, η τηλεθέαση του τελικού παρουσίασε σημαντική πτώση.

Συγκεκριμένα, ο τελικός του πρώτου κύκλου του YFSF είχε σημειώσει 46,7% στο σύνολο και 51,8% στο δυναμικό κοινό. Τον τελικό του δεύτερου κύκλου είχαν δει το 39,2% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 40,2% στο δυναμικό.

Χθες, το Your Face Sounds Familiar έφτασε στο 32,2% στο σύνολο και το 31,45 στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα η τηλεθέαση του show εκτοξεύτηκε στο 45,8%!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης