Τι θα μαγειρέψει στην πρεμιέρα της η Νταϊάν Κόχυλα;

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» Πρεμιέρα, απόψε στις 20:00, στον ALPHA

Ένα εύκολο κοτόπουλο με ελιές και πορτοκάλι, μάτσι με γιαούρτι και μυρωδικά, γίγαντες στον φούρνο με σπανάκι και φέτα αλλά και ένα κερκυραϊκό μπουρδέτο με πέρκα θα είναι τα πιάτα με τα οποία θα μας υποδεχτεί η Νταϊάν Κόχυλα στην ολοκαίνουργια σεζόν του «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;». Η καταξιωμένη chef επιστρέφει στον Alpha για να ανοίξει το σπίτι της μαμάς και να μας δείξει πως είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20:00, η Νταϊάν μας καλωσορίζει στο σπίτι της ύστερα από ένα γεμάτο καλοκαίρι και μας παρουσιάζει τις αλλαγές που έχει κάνει. Κύρια ασχολία της αυτό το διάστημα είναι η προετοιμασία του καινούργιου της βιβλίου με Ικαριώτικες συνταγές. Με αφορμή το βιβλίο, μερικές από τις συνταγές που ετοιμάζει έχουν άρωμα Ικαρίας…

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 20:00, η Νταϊάν περιποιείται τα φυτά της στον κήπο του σπιτιού όταν της χτυπάει το κουδούνι η φίλη της, Αννέζα. Η Αννέζα καταφτάνει με μια κολοκύθα, ένα μπουκάλι Ικαριώτικο κρασί και αρκετή όρεξη για κουβέντα. Οι δυο τους αφού απολαύσουν το καφέ τους στον κήπο συζητώντας για τα παιδιά τους, μπαίνουν στην κουζίνα και ετοιμάζουν ένα παστίτσιο διαφορετικό από τα άλλα!

Οι συνταγές όμως δεν σταματούν εκεί…
Σειρά έχει το κρέας και όλα τα μικρά μυστικά του. Πώς κόβουμε και πώς μαρινάρουμε σωστά τα κρεατικά; Η Νταϊάν θα μας δείξει τον τρόπο.