Τι θα φάμε σήμερα μαμά;

Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.

Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής! 

Το Σάββατο 22 Μαρτίου, τα πιάτα της Νταϊάν έχουν άρωμα Ικαρίας. Η μαμά δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία της στο νησί της και τις γεύσεις του, σερβίροντας τρία πιάτα με μπόλικο μεράκι: Πατατάτο, ένας νόστιμος συνδυασμός από κρέας και πατάτες, μελιτζάνες σε κουρκούτι με ντομάτα κρεμμύδι και σκόρδο και σολομό με κρέμα γάλακτος και ούζο.
Στο δεύτερο μενού που η Νταϊάν μας προτείνει, ετοιμάζει ένα κέικ με γάλα καρύδας και «μεταμορφώνει» ένα ριζότο σε κροκέτες.