Τι θα δούμε την Πρωτοχρονιά στην TV;

Πρωτοχρονιά

Αναλυτικά το πρόγραμμα για όλα τα κανάλια!

Τη γιορτινή τους διάθεση συνεχίζουν να δείχνουν τα κανάλια, στοχεύοντας στο να κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές την Πρωτοχρονιά του 2020 -παραμονή και ανήμερα.

ΕΡΤ 1
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22.00 η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος βάζουν τα γιορτινά τους και φιλοξενούν στο στούντιο της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» δύο μεγάλες φωνές! Ο Κώστας Μακεδόνας και η Κατερίνα Κούκα στήνουν ένα εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο γλέντι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους – και όχι μόνο. Τη βραδιά ανοίγει η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος με γνωστές γιορτινές μελωδίες.
Πιστή στην παράδοση δεκαετιών, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 12.15, σε απ’ ευθείας δορυφορική σύνδεση με την Αίθουσα Musikverein, την καθιερωμένη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης με διευθυντή τον Λετονό Andris Nelsons. Το σχολιασμό θα κάνει ο Μιχάλης Μεσσήνης.
Τη συναυλία μεταδίδουν περίπου 90 τηλεοπτικοί και πολυάριθμοι ραδιοφωνικοί σταθμοί απ’ όλον τον κόσμο και την παρακολουθούν περισσότεροι από 95 εκατομμύρια τηλεθεατές και ακροατές.

ΕΡΤ2
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22.30 η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση με την Πλατεία Συντάγματος την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων για την υποδοχή του καινούργιου χρόνου.
Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ. Τραγουδούν: Demy, Ήβη Αδάμου, Josephine και οι γνωστοί performersWolves Τeam και η μπάντα Μelisses.

ANT1
Το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά υποδέχεται τη τελευταία μέρα του χρόνου το γνωστό συγκρότημα των Alcatrash. Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 20.45 επιστρέφει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια το «Καφέ της Χαράς. Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού θα είναι και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη σειρά ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών. Αμέσως μετά στις 21.45 μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα εορταστικό επεισόδιο από την επιτυχημένη σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Τα πρόσωπα που αγαπήσαμε, μαζί με δημοφιλείς τραγουδιστές, θα συνθέσουν ένα χαρούμενο τρίωρο πρόγραμμα.

STAR
Στο κανάλι της Κηφισιάς παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, παιδικές σειρές και αγαπημένες ταινίες ζεσταίνουν τις στιγμές των τηλεθεατών.  Ωστόσο το πρόγραμμα του Star, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, περιλαμβάνει και ένα σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο του «Tροχού της Τύχης» (18.40). Στις 21.00 θα προβληθεί το τρίτο μέρος της γνωστής ταινίας «Μόνος στο σπίτι», ενώ στις 23.15 μπορείτε να δείτε σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την κωμωδία «Bad Moms Christmas». Τις πρώτες πρωινές ώρες, στις 01.30 σειρά έχει ένα μαγνητοσκοπημένο μουσικό πρόγραμμα από νυχτερινό κέντρο «Club 22», με τους Πάνο Κιάμο και Νίκο Κουρκούλη.

ALPHA
Η Ελένη Μενεγάκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς φιλοξενεί στην εκπομπή δύο αγαπημένους ηθοποιούς το Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού που εκτός από τη ζωή είναι και ζευγάρι στη νέα κινηματογραφική ταινία «Για πάντα…».
Μία μόλις ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου η ταινία της Disney «Ο Άγιος Βασίλης μου», κάνει ποδαρικό στο 2020 για να μας θυμίσει ότι καμιά φορά για να πιστέψουμε στα παραμύθια, πρέπει να τα δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι.

ΣΚΑΙ
Ένας διαφορετικός «Αδύναμος Κρίκος» έρχεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21.00. Ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται οκτώ πρόσωπα του Σκάϊ που παίζουν για καλό σκοπό. Οι Γιάννης Ντσούνος, Χρήστος Κούτρας, Χριστίνα Σούζη, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Θέμης Γεωργαντάς, Νίκη Βακάλη και Πάνος Μαλικούρτης τεστάρουν τις γνώσεις τους και προσπαθούν να αναδειχτούν ο τελευταίος πιο δυνατός κρίκος για το 2019. Αμέσως μετά θα προβληθεί το πρωτοχρονιάτικο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (22.30) με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Την έναρξη της βραδιάς αναλαμβάνουν οι λυρικοί τραγουδιστές Αντώνης Κορωναίος – Ελένη Δάβου και ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης και καθηλώνουν ερμηνεύοντας παγκόσμιες επιτυχίες. Το νέο έτος υποδέχεται με γνωστές του επιτυχίες ο Αντύπας ενώ ο Κώστας Καραφώτης, ο Θοδωρής Φέρρης, ο Νίκος Ζωϊδάκης, η Κατερίνα Λιόλιου, η Εύη Μιλλή, η Βάλια Σωμαράκη  και ο Πρόδρομος στήνουν ένα γλέντι, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η νέα χρονιά.

OPEN
Πολύ κέφι και χορό υπόσχεται Κατερίνα Καινούριου και η εκπομπή «Ευτυχείτε» για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μαζί της θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Αποστολία Ζώη και ο Θάνος Καλλίρης. Το γλέντι θα συνεχιστεί και στo «Ευτυχείτε» της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου με τον Λευτέρη Πανταζή να έχει το λόγο. Μαζί του θα είναι ακόμη οι Πάνος Καλλίδης, Θάνος Πετρέλης και Tus. Στην ίδια εκπομπή δίνουν το παρόν ποντιακά χορευτικά συγκροτήματα αλλά και η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου υπό την καθοδήγηση της Εύης Χλωρού.

Πηγή: TV ΕΘΝΟΣ – Άκης Φωτόπουλος