Τι θα δούμε σήμερα στο Thrive

Thrive

Στις 12:00 στον ΑΝΤ1.

Αυτή την Κυριακή στο Thrive, καλεσμένη της Ζέτας, η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου η οποία μιλάει  για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την κολλητή της φίλη.  «Αυτό με έκανε να γίνω φοβική με κάθε μορφή αρρώστιας στο οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και σε μένα και τους φίλους μου», λέει χαρακτηριστικά.

Η Ζωή, παντρεμένη πρόσφατα και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, εξομολογείται την επιθυμία της να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί.

Ο Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain Group, περιγράφει πως βίωσε σε νεαρή ηλικία το burn out και τι έχει αλλάξει στην ζωή του για να μην του συμβεί ξανά. «Καθόμουν 3 μέρες και κοιτούσα το ταβάνι, χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ. Επανήλθα σιγά, σιγά. Αλλά το κατάλαβα. Ήταν μία πλήρης αδυναμία του σώματος, χωρίς να σκέφτομαι τίποτα», λέει στη συνέντευξή του και επισημαίνει πως η ενασχόληση  με τα αθλήματα αντοχής τον έχει βοηθήσει πολύ σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Τέλος και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του thriveglobal.gr  Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για το φαινόμενο Rashomon και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να το διαχειριστούμε στο γραφείο.