Τι θα δούμε στον ελληνικό τελικό της Eurovision;

Τη Δευτέρα η λαμπερή βραδιά με ονόματα - έκπληξη!

Σε συνεχείς πρόβες βρίσκονται Καπουτζίδης – Βανδή για τον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα δούμε αυτή τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου από την ΕΤ1. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού, οι δύο παρουσιαστές ενώνουν τη χημεία τους για να υποδεχτούν επί σκηνής πρόσωπα αγαπημένα, αλλά και να ανακοινώσουν το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Επί σκηνής θα απολαύσουμε την Ελένη Φουρέιρα, τον Κώστα Μαρτάκη, την Demy, τους Vegas, την Ήβη Αδάμου, την Ελευθερία Ελευθερίου και τις Μέλισσες να κάνουν ντουέτα με τέσσερις από τους νικητές της Eurovision τα προηγούμενα χρόνια, τους Ντίμα Μπιλάν, Ρουσλάνα, Αλεξάντερ Ρίμπακ και Μαρίγια Σερίφοβιτς. Από τις εμφανίσεις που θα συζητηθούν περισσότερο αναμένεται να είναι αυτή της Έλενας Παπαρίζου και της Βίκυ Λέανδρος.

Μεγάλο κομμάτι της βραδιάς, φυσικά, θα κρατήσουν οι τέσσερις καλλιτέχνες που θα παλαίψουν για να μας εκπροσωπήσουν στον διαγωνισμό τον Μάιο. Ήδη στα επιτελεία της Θωμαΐδος Απέργη, της Αγγελικής Ηλιάδη, του Alex Leon, της Georgina, και των Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα επικρατεί αναβρασμός, προκειμένου να κάνουν ότι το καλύτερο και το πιο εντυπωσιακό για την παρουσίασή τους.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι η γνωστή… συνδυασμός ψηφοφορίας επιτροπής και κοινού.

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι και διαβάστε όλα τα νέα για την Eurovision εδώ!