Τι θα δούμε στον αποψινό ημιτελικό του The Final Four

The Final Four

Σήμερα στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Απόψε, μπαίνουμε στην τελική ευθεία με τον ημιτελικό του The Final Four. Οι συγκλονιστικές, ερμηνευτικές μονομαχίες που έχουν προηγηθεί στο σόου είναι απόδειξη πως οι τέσσερις που κάθονται στις πολυθρόνες  είναι εκεί επειδή το αξίζουν. Αυτό θέλουν να επιβεβαιώσουν οι Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, Αλντιόν Ζέκιο, Γιώργος Πασχαλιάς και  Δέσποινα Ζήκου, οι οποίοι θα αναμετρηθούν για την ασύλία που θα στείλει έναν απευθείας στον τελικό.

Σε όλη τη διάρκεια του show, πέρασαν από τη θέση των «Final Four», σπουδαίες φωνές και εξαιρετικά ταλαντούχοι διεκδικητές. Για αυτόν τον λόγο η κριτική επιτροπή αποφάσισε  να δώσει, σε 6 από αυτούς, μια ακόμα ευκαιρία για μια θέση στον τελικό.

Έτσι, σήμερα θα δούμε ξανά σε απολαυστικές ερμηνείες, τη Βαρβάρα Αργυρού, τον Παναγιώτη Μπραϊκίδη, τον Γιάννη Λάφη, τον Σάκη Καραθανάση, τον Μάνο Κοκολάκη και τον Παναγιώτη Ρεντετάκο οι οποίοι θα τραγουδήσουν σε ζευγάρια που θα έχουν οριστεί από τους κριτές. Ο νικητής της κάθε μονομαχίας προκύπτει από την απόφαση της κριτικής επιτροπής και στη συνέχεια προκαλεί έναν από τους «Final Four» σε μια ακόμα αναμέτρηση. Το κοινό είναι αυτό που θα αποφασίσει  ποιος θα κερδίσει μια θέση στον τελικό!

«Είναι η βραδιά που περιμέναμε», λέει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αντικατοπτρίζοντας τα συναισθήματα της κριτικής επιτροπής, που δεν έχει σταματήσει να εκπλήσσεται και να συγκινείται από τις ερμηνείες καθ΄ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.