Τι θα δούμε σήμερα στο Traction

Traction

Στις 17:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Διανύουμε την εποχή της έξυπνης αυτοκίνησης, αφού πολλά οχήματα έχουν εξοπλιστεί πια με τεχνολογίες που παλαιότερα συναντούσαμε στους υπολογιστές ή τα αεροπλάνα. Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι διαρκής και άμεση, σε βαθμό που πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να ακολουθήσει εκτός και αν διαθέτει πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης (IQ), όπως ο Νίκος Λυγερός που προσφέρει ένα εξαιρετικά προηγμένο… κεντρικό θέμα στο Traction, ως καλεσμένος του Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 23 Απριλίου στις 17:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Mercedes AMG GT C Roadster

Ο Μάνος ταξιδεύει στην Αριζόνα των Η.Π.Α. για να οδηγήσει την θηριώδη Mercedes GT C Roadster των 557 ίππων σε ξεχωριστές διαδρομές και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του!

Ford Ranger

Πολύ περισσότερο από «αγροτικό», «ημιφορτηγό», «pick-up» ή και επαγγελματικό εργαλείο, το Ford Ranger εκπροσωπεί τη νέα γενιά των οχημάτων παντός εδάφους, καθώς δείχνει πώς θα διαμορφώνονται στο μέλλον τα σκληροτράχηλα 4×4, όντας ταυτόχρονα πολυτελές, ασφαλές, οικονομικό και εκπληκτικά (ιδιαίτερα ως προς τα ηλεκτρονικά) εξοπλισμένο.

Citroen C1 1.2 Puretech

Η Ινώ θεωρεί πως μπορεί να παρουσιάσει το Citroen C1, με τον βραβευμένο κινητήρα Puretech, έχοντας απαλλαγεί από τον Μάνο και τον Θωμά. Εκείνοι βέβαια είχαν άλλα, εντελώς διαφορετικά σχέδια…

Suzuki V-Strom

To Suzuki V-Strom 650 αποτέλεσε την έμπνευση για την έκδοση των 1000 κ.εκ. Τώρα η έμπνευση επιστρέφει και το V-Strom 650 ακολουθεί την αισθητική, ταυτίζεται αισθητικά με το μεγάλο αδελφό και εξ’ ολοκλήρου ανανεωμένο, ανασυντάσσεται για να συνεχίσει την μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του.