Τι θα δούμε λεπτό προς λεπτό στον αποψινό τελικό

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τον τελικό του MASTER CHEF

Λίγες ώρες πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου το zappit σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες που οδήγησαν τον Άκη στην “πύρειο νίκη”. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί όπως θα δούμε συγκέντρωσε 64 βαθμούς έναντι 63 του Μιχάλη Καλαβρυτινού που ήταν και το μεγάλο φαβορί.


Στη φωτογραφία από το TLIFE: Ο  Μιχάλης ενώ διαγωνίζεται στον τελικό

Ο τελικός μαγνητοσκοπήθηκε πριν λίγες ημέρες παρουσία και των 20 παικτών που πέρασαν στην τελική φάση. Η πρώτη δοκιμασία ήταν αυτή της γευσιγνωσίας. Οι δύο φιναλιστ έπρεπε να ανακαλύψουν τα υλικά που περιείχε μια σούπα φασολιών. Στην πρώτη αυτή δοκιμασία όπως θα δούμε νικητής αναδείχθηκε ο Άκης που βρήκε τα περισσότερα υλικά.

Η δεύτερη δοκιμασία που αποφάσισαν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Λουκάκος ήταν το σωστό ψήσιμο και στη συνέχεια στήσιμο ενός μεγάλου κομματιού μοσχαρίσιου κρέατος. Και ενώ όλοι πίστευαν πως θα κερδίσει και πάλι ο Άκης, νίκησε ο Μιχάλης αφού κατάφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα “medioum rare”.

O τελικός ολοκληρώθηκε με την παρασκευή του επιδόρπιου και συγκεκριμένα μιας μους σοκολάτας. Εμφανώς κουρασμένοι οι δύο παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Για τους τρεις κριτές ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση και τελικά νίκησε ο Άκης με έναν βαθμό.

 

Πάντως από την ημέρα που διέρευσε πως ο 26χρονος είναι ο μεγάλος νικητής του reality έχει εξαφανιστεί από παντού. Μάλιστα κάποιες φήμες λένε πως ο Άκης Πετρετζίκης δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα εξαιτίας και κάποιων οικογενειακών προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές του επιλογές.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον τελικό στο TLIFE