Τι συζητάει ο Λάκης με τους Γερμανούς για του χρόνου

Διαβάστε: Θα κάνει τελικά δελτίο ειδήσεων;

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο καιρό για τα σχέδια του Λάκη Λαζόπουλου. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι την επόμενη σεζόν ο Λάκης θα παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων. Κι η αλήθεια είναι ότι το σενάριο αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Μόνο που ακόμα κι ο ίδιος ο Λαζόπουλος δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι πρόκειται να κάνει την επόμενη σεζόν!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit σε μία ανεπίσημη συνάντηση που είχε ο Λάκης Λαζόπουλος με υψηλόβαθμα στελέχη του ALPHA, τους είπε την ιδέα του. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για δελτίο ειδήσεων αλλά για καθημερινή εκπομπή που θα προβάλλεται αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων και θα είναι διάρκειας μισής ώρας με 40 λεπτά. Η εκπομπή θα «πιάνει» τις κυριότερες ειδήσεις της μέρας και ο Λάκης θα τις αναλύει σχολιάζοντάς τες με το δικό του καυστικό και σατιρικό τρόπο όπως μόνο αυτός μπορεί να κάνει. Βέβαια είναι αξιοσημείωτο ότι ο Λάκης πρότεινε η εκπομπή να προβάλλεται στις 8 το βράδυ, δηλαδή απέναντι από τα βραδινά κεντρικά δελτία ειδήσεων των υπόλοιπων καναλιών. Όπως ήταν φυσικό, τα στελέχη του ALPHA άκουσαν την πρόταση του Λαζόπουλου και το μόνο που δεν έκαναν ήταν να βγάλουν το καινούργιο συμβόλαιο. Φυσικά και ήθελαν να πέσουν οι υπογραφές αλλά ο Λαζόπουλος το απέφυγε και μάλιστα, συνεχίζει να αποφεύγει από τότε να δεσμευτεί με καινούργιο συμβόλαιο.
 
Ο λόγος είναι απλός. Ο Λαζόπουλος δεν σκοπεύει να υπογράψει από τώρα καινούργιο συμβόλαιο αλλά θα αποφασίσει τι θα κάνει  γύρω στον Ιούνιο ή λίγο πριν που θα λήξει το υπάρχον συμβόλαιό του. Ο Λάκης δεν θέλει από τώρα ούτε να δεσμευτεί με συμβόλαιο αλλά ούτε και με το ύφος της καινούργιας εκπομπής που θα κάνει, αν θελήσει να κάνει, την επόμενη σεζόν. Μπορεί αυτήν την περίοδο να σκέφτηκε την εκπομπή στιλ δελτίου ειδήσεων που προαναφέραμε αλλά θέλει να σκεφτεί πολύ καλά τι είναι το καλύτερο που πρέπει να κάνει. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι οι «Μήτσοι» είναι ακόμα στο μυαλό του…
 
Προς το παρόν, αύριο Τρίτη 7 Δεκεμβρίου είναι το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της χρονιάς. Το οποίο μάλιστα θα είναι και μεγαλύτερης διάρκειας και θα μεταδοθεί μέχρι τις 12 το βράδυ, αφού ο Λαζόπουλος θέλει να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό μέχρι το επόμενο ζωντανό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που θα μεταδοθεί τον Ιανουάριο του 2011. Βέβαια την επόμενη Τρίτη, 12 του Δεκέμβρη, ο Λάκης έχει ετοιμάσει ένα «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τα καλύτερα από τις εκπομπές της σεζόν.
 
Κάντε υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο το βράδυ που θα γίνει ξανά… της Τρίτης, όπως θα κάνουν και στον ALPHA μέχρι τον Ιούνιο που οι ιδέες και τα συμβόλαια θα πέσουν στο τραπέζι!
 
Γρηγόρης Μελάς