Τι συνέβη μεταξύ Ρήγα και Ρώπα – Καλογρίδη στις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη;

Γιατί αποχώρησαν οι δύο ηθοποιοί από την παράσταση;

«Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου ήταν μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της σεζόν που πέρασε, με κορυφαίες ερμηνείες από σπουδαίες ηθοποιούς.

Λίγο πριν την καλοκαιρινή περιοδεία λοιπόν, δημοσιεύματα αναφέρουν πώς ο Αλέξανδρος Ρήγας αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με δύο από τις πρωταγωνίστριες, την Χρύσα Ρώπα και την Νατάσα Καλογρίδη. Κι ενώ επισήμως η Νατάσα Καλογρίδη αποχώρησε λόγω κούρασης και η Χρύσα Ρώπα λόγω μιας διαφωνίας με τον Αλέξανδρο Ρήγα, φήμες λένε ότι υπήρξε έντονος καβγάς μεταξύ των τριών για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, που μετέδωσε η εκπομπή Όλα Καλά στο TV Μακεδονία, δεν έχει συμβεί κάτι κακό, απλώς είναι συνηθισμένο στις περιοδείες να μην ακολουθούν όλοι οι ηθοποιοι.

Να σημειώσουμε ότι και στο παρελθόν οι σχέσεις Ρήγα – Ρώπα είχαν διαταραχθεί στα γυρίσματα της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» που έμεινε ανολοκλήρωτη.

Χαρακτηριστική ήταν η ενόχληση της Χρύσας Ρώπα όταν η Ιωάννα Λίλη την είχε ρωτήσει πριν από ένα μήνα για το πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ των γυναικών πρωταγωνιστριών της παράστασης. Η ηθοποιός είχε πει τότε ότι δεν καταλαβαίνει την ερώτηση.

//www.youtube.com/embed/dPHORrwmGbU

Διαβάστε ακόμα:

Ρώπα σε Σκορδά-Λιάγκα: «Να σας ζήσει»! – «Για μένα δεν υπάρχει πια»!
 
Χρύσα Ρώπα: » Στα 12 μου έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη»

Οι «απορίες» της Ελένης που έκαναν τη Ρώπα να πέσει από τον καναπέ