Τι νούμερα σημείωσε η τελευταία εκπομπή της Αννίτας Πάνια;

Αυλαία έριξε η Αννίτα με Χρύσα Ρώπα και Κατερίνα Στανίση

Χθες το απόγευμα η Αννίτα Πάνια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για αυτή τη σεζόν με καλεσμένες ζωντάνα στο στούντιο την Χρύσα Ρώπα και την Κατερίνα Στανίση.

Η τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας ,είχε μια σχετική πτώση στα νούμερα  σε σχέση με αυτά που σημειώνει συνήθως,πράγμα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμαστε στο τέλος Ιουνίου και τα απογεύματα του Σαββατοκύριακαυ, ο κόσμος επιλέγει παραλία αντί τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα χθές, ο μέσος όρος του ΑΝΝΊΤΑ SOS, στα γενικά  ήταν 21,3%,ενώ αντίστοιχα στο νεανικό-δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν αρκετα χαμηλότερος, αφού σημείωσε 13,1%.

Το υψηλότερο τέταρτο, ήταν αυτό στο διάστημα 17:45-18:00, όπου η τηλεθέαση έφτασε στο 23,6% στο σύνολο.

Πρέπει βέβαια να πούμε , ότι χθες ήταν μια «δύσκολη» Κυριακή για όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα  αφού το ενδιαφέρον του κόσμου επικεντρώθηκε στο Μουντιάλ και  υπήρχαν αγώνες ποδοσφαίρου  από τις 19:00 , με αποτέλεσμα από τις 18:00 να βρίσκεται  στον αέρα της ΝΕΡΡΙΤ αθλητική εκπομπή που σημείωσε υψηλά νούμερα.

Όσο για την Αννίτα Πάνια , αφού ευχαρίστησε τους τηλεθεατές της , ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την ερχόμενη σεζόν , πάντα από τη συχνότητα του Alpha.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Όλα όσα είπε η Αννίτα Πάνια στο φινάλε της εκπομπής
 
Η Χρύσα Ρώπα κάνει παρατήρηση στην Αννίτα Πάνια