«Τη μια στιγμή μπορεί να είμαι ερωτευμένος και την επόμενη να μου περάσει»

«Το προτιμώ από το να κάνω μια διαφήμιση ή να πάω σε ένα σόου. Έκεί όλα γίνονται για το κέρδος.»

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τη Ναταλία Αργυράκη ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο και μίλησε για τις καταχρήσεις την περίοδο που δούλευε νύχτα…

«Δεν είμαι ερωτευμένος, τώρα. Δεν έχω πίστη αυτή τη στιγμή στις σχέσεις.»

Γιατί; Δεν είσαι ρομαντικός;
 «Ρομαντικός ήμουν. Βλέπω όμως ότι ο ρομαντισμός μου με προδίδει. Έχω περάσει απογοητεύσεις από τον εαυτό μου, απο τα συναισθήματα μου. Είναι έκκρυθμα. Τη μια στιγμή μπορεί να είμαι ερωτευμένος και την επόμενη να μου περάσει. Αυτό με αδειάζει. Επενδύω και ποντάρω. Όταν σε προδίδει ο ίδιος σου ο εαυτός είναι χειρότερο. Αν ο εαυτός μου αλλάζει έτσι, τι να ζητήσω από τον άλλο;»

Μέχρι να ξεκινήσει η περιοδεία είχες και δεύτερη δουλειά ως σερβιτόρος σε καφετέρια, κάτι που έχεις ξανακάνει στο παρελθόν.

«Δεν είχα σκοπό να ξαναδουλέψω ως σερβιτόρος, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα που έπρεπε να κάνω μια δεύτερη δουλειά. Αυτή μου προσφέρει απλώς χρήματα. Το προτιμώ από το να κάνω μια διαφήμιση ή να πάω σε ένα σόου. Έκεί όλα γίνονται για το κέρδος. Αν δεν είναι στόχος το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, «πουλιέσαι».»

Έχεις δουλέψει και νύχτα;

«Ναι αλλά δεν θέλω να δουλέψω ξανά. Υπάρχουν πολλές καταχρήσεις. Το αλκοόλ είναι μια σοβαρή κατάχρηση. Σου δίνει την ψευδάισθηση ευτυχίας. Δεν έχω «μπλέξει» με κάτι ποτέ, αλλά όταν δούλευα νύχτα, έπινα. Είμαι επιρρεπής.»

Διαβάστε ακόμα:

Απάντησε στην Τζένη Μπαλατσινού ότι δεν είναι πιστός