Τι μας λέτε αγαπητή Σίσσυ;

Ποια είναι η άποψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τους Έλληνες τηλεθεατές;

Λίγο περίεργα τα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στη συνέντευξη της στο περιοδικό HELLO. Στην ερώτηση της Χ. Κόμπου για το αν η τηλεόραση είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας ή μήπως τελικά είναι ένας παραμορφωτικός καθρέφτης, η παρουσιάστρια του ALPHA είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι ως κοινωνία είμαστε αρκετά συντηρητική και αυτό μας κάνει να μην ανεχόμαστε εύκολα, ως τηλεθεατές, προιόντα προσβλητικά για εμάς».

Ούτε λίγο ούτε πολύ λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου πιστεύει ότι επειδή το ελληνικό κοινό δεν προτιμά τα χαμηλού επιπέδου προγράμματα, είναι συντηρητικό. Δηλαδή όσοι έχουν πιο «μοντέρνα» άποψη για τη ζωή ανέχονται και τα «τηλεσκουπίδια»…?

Αυτά κι ενώ η συμπαθής παρουσιάστρια θεωρεί τον εαυτό της εξαιρετικά τυχερό που δουλεύει για δύο εκπομπές, «τη στιγμή που άλλοι συνάδελφοί μου δεν έχουν δουλειά.»

Η Σίσσυ μίλησε και για τα κιλά της, λέγοντας ότι νοιώθει καλά με τα 60-62 κιλά, καθώς ποτέ δεν είχε στόχο να «πέσει» στα 50. Όσον αφορά στα μυστικά της δίαιτάς της, η ίδια αποκαλύπτει ότι έτρωγε μικρότερες ποσότητες από πριν, μικρά και συχνά γεύματα, ενώ τονίζει ότι «ο Θοδωρής πάντα φρόντιζε να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και ποτέ δεν με εκανε να νοιώσω άβολα ή περίεργα».