Τι λέει ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος για το πρόωρο τέλος του Survivor Πανόραμα;

Βαγγέλης Χαρισόπουλος

«Ήταν από την αρχή δύσκολο το εγχείρημα.»

Σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του, το Survivor Πανόραμα έριξε αυλαία καθώς δεν κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Η δημοσιογράφος του Happy Day, Ελένη Μουστάκη συνάντησε τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο στην ραδιοφωνική του εκπομπή και εκείνος μίλησε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής.

«Ήταν από την αρχή δύσκολο το εγχείρημα. Είχα μια υποψία ότι θα τελειώσει νωρίτερα. Ήξερα που πήγαινα. Οπότε το είχα χωνέψει. Στην αρχή της εβδομάδας μας είπαν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κοπεί. Δεν μας είπαν οριστικά, αλλά μας προετοίμασαν. Τι έφταιξε; Μπορεί και τίποτα. Το Survivor Πανόραμα, όπως λέει και το όνομα του ήταν μια εκπομπή που ασχολούνταν με το Survivor, που σημαίνει ότι όταν το Survivor πάει καλά, το Survivor Πανόραμα μπορεί να πάει καλά. Όταν το Survivor δεν πάει καλά, το Survivor Πανόραμα δεν μπορεί να πάει καλά. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα Survivor Πανόραμα, ήμασταν lead in για το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, το οποίο είναι και σε φάση αναδιοργάνωσης με καινούρια ώρα, με άλλο στήσιμο, με άλλη διεύθυνση, οπότε το δελτίο αυτό πρέπει να παίρνει σοβαρό lead in, το οποίο δυστυχώς εμείς δεν μπορούσαμε να του το δώσουμε.

Εγώ είχα κάνει μια συμφωνία με τον ΣΚΑΙ για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Παράλληλα συνεχίζω με το Shopping Star. Οπότε δεν είναι ότι ξεκίνησα με τον ΣΚΑΪ μια συνεργασία γενικότερη. Ξεκίνησα μια διεργασία ειδικά για αυτή την εκπομπή. Το κανάλι πάντως από όσο μου είπε είναι πολύ ευχαριστημένο από τη δουλειά μας, οπότε μπορεί να υπάρξει κάποια συνεργασία αργότερα, όχι άμεσα», ανέφερε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!